Bespaar 15%: Tour naar de Eiffel Tower en sla de rij over!

eiffel.nl

Tot 31 maart 2015 geniet je van een 15% korting op de Eiffel Toren Tour, waarbij je de wachtrij kunt overslaan en uren kunt besparen, als je bij ons bestelt! Neem direct de lift naar de tweede verdieping van de Eiffel Toren samen met je gids.

Ontdek de schoonheid van Parijs vanuit twee verschillende perspectieven!
De tour begint met een uur lange tocht door het centrum van Parijs in een air-conditioned luxe dubbeldekker, welke eindigt bij de Eiffel Toren. Hierdoor ontwijk je alle chaos voor de Eiffel Toren, kom je aan bij de voet en loop je langs alle rijen direct naar de lift voor een rit naar de tweede verdieping. Vanuit hier kun je genieten van een fantastisch uitzicht over Parijs.

Indien gewenst kunnen hier ook tickets voor de 3de verdieping van de Eiffel Toren worden gekocht, waarna je op eigen initiatief de weg verder omhoog kunt maken.

Hoogtepunten van de Tour: Het Opera plein, Concorde, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero plein, Invalides, Pont-Neuf, Bastille plein en opera, Notre-Dame kathedraal, Luxemburgse tuinen, Saint-Germain des Prés en natuurlijk de Eiffel Toren.

Lees meer en bestel here!

Parijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *