Drie Nieuwe Musicals in Londen deze Lente

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe musical in Londen deze lente? Er is zo veel informatie te vinden dat je de bomen niet meer door het bos ziet. Daarom zijn wij er om je verder te helpen!

Hier zijn drie nieuwe musicals – Chess the Musical, Everybody’s Talking About Jamie en Bat Out of Hell.Chess the Musical

Chess the Musical speelt maar een gelimiteerde periode van 5 weken dus mis de kans niet om deze hit musical te zien met muziek van ABBA’s Benny Andersson en Björn Ulvaeus.

De twee grootste schaakkampioenen, en Amerikaan en een Rus, lopen gevaar schaakfiguren van hun eigen regeringen te worden  terwijl je vechten voor de wereldtitel.

Inclusief de internationale hit singles  ‘I Know Him So Well’ en ‘One Night In Bangkok’. Andere bekende muziek van de score zijn ‘Anthem’, ‘Someone Else’s Story’, ‘Heaven Help my Heart’ and ‘Pity The Child’.Everybody’s Talking About Jamie 

De musical Everybody’s Talking About Jamie is geïnspireerd door de ontroerende BBC documentaire van 2011 genaamd Jamie: Drag Queen at 16. Dit is een echte must-see. Grappige, schitterende en moedige nieuwe musical!

Jamie new is zestien en woont in een raadslandgoed in Sheffield. Jamie past nergens goed tussen. Jamie is bang voor de toekomst. Jamie zal een grote sensatie zijn.

Begeleid door zijn fantastische moeder en vrieden, Jamie overwint de wereld. Hij strijd tegen trots, verslaat vesters en stapt uit de schaduw in de schijwerpers.Bat Out Of Hell

Zie Jim Steinman’s fantastische rock-‘n-roll voorstelling Bat Out of Hell the Musical en wees bij een van de eerste voorstellingen in het Dominion Theater in April 2018.

Vergezel de eeuwig jonge Strat en zijn bende, The Lost, bij hun leven op straat in Obsidian tijdens een post-apocalyptisch Manhattan beheerst door de kwaadaardige Falco.

Bat Out of Hell is een adembenemende nieuwe musical met de 17 grootste hits van Meat Load, onder andere ‘I’d Do Anything for Love, ‘Paradise by the Dashboard Light’, ‘ You took the Words Right out of my Mouth (Hot Summer Night)’, ‘Dead Ringer for Love’, ‘Two Out of Three Ain’t Bad’, ‘Bat out of Hell’ en vele andere.

Londen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *