Drie verbluffende musicals in Londen

Op zoek naar net iets anders? Wij hebben drie verbluffende musicals op Londens West End op een rijtje gezet die net iets anders zijn dan u misschien gewend bent.

Voor elk wat wils – van heksen, worstelende artiesten en drag queens tot verboden liefde, vriendschap en dromen najagen.AN AMERICAN IN PARIS

An American in Paris is een splinter nieuwe musical hit en speelt in Londen sinds 2017.

Geprezen door The New York Times met “perfecte integratie van dans, romantiek en klassieke Gershwin”, An American in Paris is een award-winnende, zinderend opgevoerde Broadway musical met adembenemende dans. En dan ook nog eens met fantastische muziek en songteksten.

Deze musical gaat over Jerry Mulligan, een Amerikaanse GI, die streeft naar een carrière als schilder in een stad die opeens opbloeit met hoop en kansen. Een plotselinge ontmoeting met de beeldschone jonge danseres Lise leidt tot een modern liefdesverhaal op de straten van Parijs tijdens de nasleep van de oorlog.

Wees voorbereid op een meesleurend verhaal!

Kies deze: Als u op zoek bent naar de nieuwste musical hit, een verbazinwekkende productie met innovatieve en fantasierijke enscenering, fantastische dansers en een lieflijk liefdesverhaal, dan is An American in Paris de perfecte musical  voor u.

Theater: Dominion Theatre

Duur: 2 uur en 30 minuten (inclusief 15 minuten intermissie)

Voorstellingen: van maandag tot zaterdag om 14:00 uur en 19:30 uur.

Leeftijdsgrens: Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen onder 4 jaar mogen helaas niet mee naar binnen.KINKY BOOTS

Kinky Boots is de musical voor ieder die plezier wil hebben. Deze hilarische maar ook hartverwarmende musical is een echte must. Begeleid door de prachtige muziek van Cindi Lauper.

Kinky Boots is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en de indie film met dezelfde naam. De musical volgt de jonge Brit, Charlie Price, die zijn familie’s schoenen bedrijf achterlaat om met zijn veeleisende vrienden samen te wonen in Londen.

Als Charlies vader plotseling overlijdt, keert hij terug naar de fabriek die het de afgelopen jaren zwaar heeft gehad. De fabelachtige drag queen Lola brengt hem op het idee dames schoenen te maken voor mannen. Al snel produceert de fabriek  “Kinky Boots” onder leiding van Charlie en Lola, maar gaat het ze lukken het bedrijf weer boven de 0 te krijgen? En kunnen deze extreem verschillende mannen een weg vinden samen te werken en misschien wel vrienden te worden?

Kies deze: Als u op zoek ben naar een grappige en eigenzinnige musical met fantastische kostuums, adembenemende dansers en upbeat muziek.

Theater: Adelphi Theatre

Duur: 2 uur en 25 minuten

Voorstellingen: van maandag tot zaterdag om 14:30 uur en 19:30 uur.

Leeftijdsgrens: Aanbevolen leeftijd is 12 jaar en ouder. Kinderen onder 4 jaar zijn niet toegestaan.WICKED

Wicked is een van de langlopende musicals die al gezien is door meer dan 2 miljoen mensen alleen al in Londen. Eigenlijk onnodig om te zeggen, maar dit is een absolute favoriet al langer dan een decennium.

Wicked is een fantastisch verhaal over een onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee meiden die elkaar ontmoetten als hekserij studenten. Hun buitengewone avonturen in Oz zullen leiden tot hun bestemming als Glinda de Goede en Elphaba de Verdorvene heks van het westen. Een musical vol met technische tovenarij, ongelofelijke kostuums, een geestig verhaal en onvergetelijke muziek. Wicked is een betoverende ervaring die u zeker niet mag missen.

De nieuwskrant ‘Evening Standard’ noemt Wicked een van de meest populaire West End musicals ooit. Daily Mail roept uit dat het de perfecte keuze is voor betoverende avond uit.

Kies deze: Als u wilt genieten van een award-winnende musical vol met magie en een hartverwarmend verhaal over vriendschap. Er is geen betere keuze dan Wicked.

Theater: Apollo Victoria Theatre

Duur: 2 uur en 45 minuten

Voorstellingen: van woensdag en zaterdag om 14:30 uur & maandag to zaterdag om 19:30 uur.

Leeftijdsgrens: Aanbevolen leeftijd is 7 jaar en ouder. Kinderen onder 3 jaar zijn niet toegestaan. Kinderen onder 16 moeten begeleid worden door een volwassene.

Londen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *