Kinky Boots komt naar Londen

kinky-boots

De hartverwarmende en hoog gehakte musical hit Kinky Boots komt nu van Broadway rechtstreeks naar Londen! De musical, met songs van Grammy en Tony Award winnend pop idool Cyndi Lauper, is een vrolijke viering van de vriendschappen de we ontdekken en het geloof dat je de wereld kunt veranderen als je je eigen beeld kunt veranderen.

Waar gaat Kinky Boots over?

Kinky Boots is geïnspireerd door waar gebeurde evenementen. Het verhaal neemt je mee van een heren schoenenfabriek in Northampton tot aan de schitterende catwalks van Milaan. Charlie Price heeft het moeilijk met het behalen van de verwachtingen van zijn vader door het familiebedrijf Price & Sons over te nemen. Met de toekomst van de fabriek aan een zijde draadje, komt er hulp vanuit een onverwachte maar spectaculaire hoek in de vorm van Lola, een prachtige vrouw die enkele stevige nieuwe stiletto’s zoekt.

Kinky Boots wordt geregisseerd en gechoreografeerd door tweevoudig Tony Award winnaar Jerry Mitchell (Legally Blonde, Hairspray) en de winnaar van zes Broadway Tony Awards, waaronder Beste Musical, Beste Muziek en Beste Choreografie.

Je kunt het schema vinden en tickets bestellen via LondenMusicals.nl en Ticmate.nl.

Muscials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *