Must see musicals in 2018

Wat je ook zoekt, Londen’s West End heeft fantastische shows voor jou klaarstaan in het nieuwe jaar. Neem een kijkje tussen de onderstaande selectie!

Op zoek naar pret

The Comedy about a Bank Robbery

Men zegt dat het een van de meest hilarische voorstellingen is die te zien is op West End. Het draait om een diamand, acht boeven en een slapende bewaker. Wat zou er toch verkeerd kunnen gaan?

“The best new comedy to open straight onto the West End in decades”- Time Out 

The Play that Goes Wrong

De Times noemde het een ‘Meesterwerk van mankementen’. The Cornley Polytechnic Drama Society heeft een moordmysterie inklaar gezet, maar zoals de titel al verraad: Alles wat er verkeerd kan gaan, gaat daadwerkelijk ook verkeerd. Echt om te brullen!

Op zoek naar een feel-good voorstelling

Everybody’s talking about Jamie

Geïnspireerd door BBC’s Jamie: Drag Queen met 16. De show volgt Jamie’s reis door kwelling en trots tot de schijnwerpers. Het is een opwindende en grappige voorstelling met pakkende nieuwe songs van de lead singer-songwriter Tom MacRae.

“Irresistible: a joyous, life-affirming Billy Elliot” – The Independent

Big Fish
Een hartverwarmende musical gebaseerd op Tim Burton’s boek en film. Een vader en zoon die een prachtig verhaal delen over immigratie, maar als de jonge zoon vraagt wat er achter het verhaal zit, begeven beide zich op een pad dat hun leven zal veranderen.

Op zoek naar spanning

The Exorcist

Voor het eerst in de bioscoop in 1973 en werd gezien als een van de angstaanjagende films ooit gezien van die tijd. Nu ook te zien op Londens West End voor het eerst. Bereid je voor op schrik momenten die tot in de ruggen graad na trillen.

The Grinning Man

Een unieke nieuwe voorstelling is nu beschikbaar bij de fairground. Wie is Grinpayne en hoe kreeg hij deze angstaanjagende glimlach? Met een uitzonderlijk hoge score door Tim Phillips en Marc Teitler en de magische Gyre & Gimle (origineel van War Horse). Laat je verlijden door de duisternis als je meer komt te weten over Grinpayne’s vreselijke geheimen.

Op zoek naar dansend vermaak

Five Guys Named Moe

Als je van jazz houdt dan mag je deze zeker niet missen. Luister naar de onweerstaanbare hits van jazz legende Louis Jordan. Volg de vrijgezel Nomax die zijn gezelschap zoekt bij Big Moe, Four-eyed Moe, Eat Moe, Mo Moe and Little Moe.

School of Rock

Als je toch meer van een beetje rock houdt dan is School of Rock een mega ervaring voor publiek van alle leeftijden. Met songs van de film en onder andere Andrew Lloyd Webber originele muziekstukken. Hierbij kun je zeker niet stil blijven zitten.

“The most enjoyable few hours money can buy” – The Telegraph

Londen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *