Must-See Musicals in London in 2017

Een musical bezoeken tijdens uw reis naar Londen is al het hoopje slagroom op uw taart, decadent maar zeker de moeite waard. Nu is er maar een probleem. Een stad als London met een rijk aanbod van musicals, maakt het u niet makkelijk te kiezen. Vooral als u maar een weekend of misschien maar een weekje daar bent.

Iedere show heeft zijn eigen charme en is eigenlijk niet te vergelijke met een ander. Stuk voor stuk zijn de shows adembenemend en zult u deze avond niet zo snel vergeten. Gelukkig hebben wij het genoegen gehad enkele voorstellingen te mogen zien. Onze ervaringen willen wij met u delen met deze top vijf: Lion King, Les Miserables, Wicked, Thriller & Phantom of the Opera.

Met langlopende, award-winnende hit musicals zit u nooit verkeerd volgens ons.

Dit is niet alleen een veilige keuze, maar garanderen ook nog eens een ervaring die niemand u meer kan afnemen!

Uit alle geweldige musicals blijven er nu vijf over die wij u nader uitleggen om uw keuze een klein beetje te vergemakkelijken.Lion KingLION KING

Disney’s The Lion King is een favoriet bij families en wordt bekeken door een publiek van alle leeftijden! Mede door de muziek van Elton John is dit een van de meest adembenemendste musicals ooit gemaakt in en buiten Londen.

The Lion King speelde voor het eerst in Londen in oktober 1999 en speelt nul 18 jaar in het Lyceum Theatre van Londen. Deze populaire musical is bekeken door meer dan 85 miljoen mensen over de wereld met voorstellingen gespeeld in ieder continent behalve Antarctica!

De geweldige songteksten en muziek zijn van Tim Rice en Elton John. Julie Taymor regisseert deze immens prachtige musical versie van de bekende film de Leeuwenkoning. Julie is zelfs de eerste vrouw die een Tony Award heeft gewonnen als ‘Best Director of a Musical’.

Kies deze: als u meegesleurd wilt worden door de fantastische kostuums en scenografie, de bekende muziek van de Lion King en geniet van een avond die u en uw gezin nooit zullen vergeten.

Theater: Lyceum Theatre

Duur: 2 uur en 50 minuten

Geschikt voor:  Aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen onder 3 jaar worden helaas niet toegelaten tot het theater. Les Miserables, London's West EndLES MISÉRABLES

Cameron Mackintosh’s legendarische productie van Boublil and Schönberg’s Les Misérables is een wereldwijde hit. Gezien door meer dan 70 miljoen mensen in 43 landen in 22 verschillende talen over de hele wereld en nog steeds haalt deze show recordresultaten.

De harde feiten, sterk script, glorieuze muziek, overtuigende scènes, magnifieke decors en de prachtig geselecteerde reeks van songs maakt deze musical de langst draaiende en sterkste musical van West End.

Les Misérables wordt geregisseerd door Cameron Mackintosh. Claude-Michel Schönbrunn is medeschrijver van het boek en componist van Les Misérables en Miss Saigon in samenwerking met Alain Boublil.

Kies deze: als u werelds meest populaire musical wilt ervaren die ook nog eens het langste draait op West End.

Theater: Queen’s Theatre

Duur: 3 uur

Voorstellingen: Woensdag en zaterdag om 14:30 en maandag – zaterdag om 19:30.

Geschikt voor:  Aangeraden voor kinderen vanaf 7 jaar, maar kinderen boven drie jaar worden toegelaten met een ticket. Als kinderen onrustig worden kan het management u vragen de zaal te verlaten.Wicked, London's West EndWICKED

Wicked is de winnaar van meer dan 100 international awards, inclusief drie Tony Awards, een Grammy Award en een TripAdvisor Certificate of Excellence Award.

De musical betoverd het publiek van verschillende leeftijden over de hele wereld nu al over een decennium en het blijft een recordbrekende hit in London’s Apollo Victoria Theatre. Hier is het nu de 10d langst draaiende musical aller tijden op West End.

Wicked – het onvertelde verhaal van de Heksen van Oz – is een fantastisch verhaal over een ongebruikelijke maar diepgaande vriendschap tussen twee jonge vrouwen die voor het eerst ontmoeten als hekserij studenten op de Universiteit van Shiz: de blonde, zeer populaire Glinde en een groen, onbegrepen meisje genaamd Elphaba.

Wicked is gebaseerd op de roman van Gregory Maguire met muziek en songteksten door multi-Grammy en Academy Award winnaar Stephen Schwartz aangepast voor de show door Winnie Holzman. De productie is geregisseerd door Joe Mantello.

Kies deze: als u wilt genieten van een award-winnende musical vol met magie en hartverwarmende verhalen over vriendschap.

Theater: Apollo Victoria Theatre

Duur: 2 uur en 45 minuten

Voorstelling: Woensdag en zaterdag om 14:30 en maandag – zaterdag o, 19:30.

Geschikt voor:  Aangeraden voor kinderen vanaf 7 jaar, maar kinderen boven drie jaar worden toegelaten met een ticket. Als kinderen onrustig worden kan het management u vragen de zaal te verlaten.

Thriller - LiveTHRILLER LIVE

Thriller Live is de ultieme concertviering van de King of Pop, Michael Jackson. Thriller Live geeft u bijna het gevoel Michael Jackson weer live op het podium te zien.

De show is een musical reis en viering van de King of Pop. Michael Jackson’s carrière duurde 40 jaar, van zijn jaren in Jackson 5 tot zijn fantastische solo carrière. Met de jaren verkocht hij meer dan 750miljoen albums. Het album Thriller is werelds meest verkochte album tot nu toe.

Kies deze: als u al jaren een Michael Jackson of Jackson 5 fan bent, een energieke show il zien of moonwalkend door de avond wilt gaan.

Theater: Lyric Theatre

Duur: 2 uur en 20 minuten

Voorstelling: Zaterdag om 16:00, zondag om 15:30 & dinsdag – vrijdag en zondag om 19:30 en zaterdag om 20:00.

Leeftijdsgrens:  Geschikt voor alle leeftijden. Michael Jackson fan of niet. Phantom of the OperaPHANTOM OF THE OPERA

The Phantom of the Opera is dé musical onder de musicals en pure vreugde voor de musical liefhebbers. Andrew Lloyd Webber’s meesterwerk vierde het 25jarig jubileum in 2011 en na meer dan 11.000 optredens staat dit geweldige stuk nog steeds op het podium bij Her Majesty’s Theatre in Londen’s West End.

The Phantom of the Opera is een musical phenomena met de meest extravagante decors, kostuums en speciale effecten ooit gebruikt op het podium. Deze intens populaire musical heeft gespeeld in meer dan 90 steden en won tot nu toe meer dan 50 theater awards wereldwijd!

Kies deze: als u dé musical aller tijden wilt ervaren; een echte klassieker met een pakkend verhaal, prachtige ballades en sensationele podiumeffecten.

Theater: Her Majesty’s Theatre

Duur: 2 uur en 30 minuten

Voorstelling: Donderdag en zaterdag om 14:30 & maandag tot zaterdag om 19:30.

Leeftijdsgrens:  Aanbevolen voor kinderen vanaf 10 jaar en kinderen onder 5 worden niet toegelaten.

Londen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *