Cabaret

Cabaret - een kunstvorm die wereldwijd bekend is met Parijs en Berlijn als hoofdsteden van het cabaret. Grote namen zoals Bal du Moulin Rouge, Lido, Crazy Horse in Parijs and Friedrichstadt Palast en Wintergarten in Berlijn zijn daar de voorbeelden van. U kunt hier voor al deze cabarets tickets boeken en bestellen. Life is a cabaret, my friend!

Tickets voor Cabaret

Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.3
(33)

Deze show mag u niet missen tijdens uw bezoek aan Parijs! Een cabaret in de Moulin Rouge zal een onvergetelijke avond voor u zijn. Boek tickets vooraf, want de tickets zijn snel uitverkocht!

Vanaf € 105.00
THE ONE bij Friedrichstadt-Palast.

THE ONE bij Friedrichstadt-Palast.

Ervaar THE ONE Grand Show bij Friedrichstadt-Palast. THE ONE Grand Show is een droomachtige trip door tijd op zoek naar de persoon alles voor ons betekent - THE ONE. Geniet van de pure glamour met kostuums van Jean Paul Gautier. Deze geweldige show is snel uitverkocht dus zorg ervoor dat u vooraf geboekt hebt!

Vanaf € 40.70
Lido de Paris

Lido de Paris

4.2
(13)

Op de Champs-Elysées vindt u één van de beroemdste en populairste cabarets in de wereld - het Lido in Parijs! De spectaculaire show blijft het publiek verbazen. Kies tussen tickets met een glas champagne of diner voorafgaande aan de show.

Vanaf € 85.00
Crazy Horse

Crazy Horse

3.0
(2)

Bezoek de Crazy Horse en ervaar de legendarische, sensuele Crazy Horse dansers. Kies tussen een show, show en champagne of diner en show. Zorg ervoor dat u uw tickets vanuit thuis boekt, de show is snel uitverkocht!

Vanaf € 85.00
Moulin Rouge & Rondvaart

Moulin Rouge & Rondvaart

4.5
(2)

Neem een schitterende avondcruise op de Seine, terwijl u geniet van alle belangrijke bezienswaardigheden verlicht bij nacht. Bezoek daarna de Moulin Rouge voor een ongelofelijk cabaret gevuld met veren, steentjes, glitter, acrobaten, originele muziek en natuurlijk de Can-Can dans! Uw tickets zijn inclusief een ½ fles champagne.

Vanaf € 188.10
Paradis Latin

Paradis Latin

3.7
(3)

Paradis Latin is de meest Parijse cabaret voorstelling met 70% Franse bezoekers. Bereid u voor op een geweldige nacht met heerlijk eten, champagne en grandioos entertainment. Deze ongelooflijke show verkoopt snel uit, dus bemachtig uw tickets vooraf.

Vanaf € 75.00
Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen