Hedwig and the Angry Inch

Hedwig and the Angry Inch

Belasco Theatre

Prijs vanaf € 119.50

Hedwig and the Angry Inch de Musical is een echte rock musical over de transgender Oostduitse zangeres Hedwig en het fictionele band.

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze fantastische musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Geniet van de winnaar van Best Musical Revival in 2014

Waar gaat Hedwig and the Angry Inch over?
Hedwig and the Angry Inch is een rock musical over een fictionele rockbank met als leadzangeres de transseksueel Oostduitse Hedwig op de voorgrond. Hedwig, voorheen Hansel, doet zich voor als vrouw na een mislukte seksverandering die was uitgevoerd zodat ze met een Amerikaanse man kon trouwen en zo uit Oost Duitsland kon ontsnappen.

Briljant innovatief en zeer vermakelijk, Hedwig is een inspiratie voor generaties. De show werd "De beste rock musical allertijden" genoemd door Rolling Stone en "Het meest opwindende rock succes geschreven voor het theater sinds, ach altijd," door Time Magazine.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Hedwig and the Angry Inch wordt aangeraden voor kinderen vanaf 13 jaar aangezien het taalgebruik en volwassen thema's. Kinderen onder de 4 jaar zijn niet toegestaan in het theater.

Hoe lang duurt de musical?
Hedwig and the Angry Inch duurt ongeveer 1 uur en 35 minuten, zonder pauze.

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

 

Info


Belasco Theatre
111 West 44th Street
New York
NY
US

Duur:
95 minutes no intermission

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take the subway to Times Square - 42nd St. Station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen