Mamma Mia!

Mamma Mia! - Broadway

Broadhurst Theatre

Prijs vanaf € 115.10

Mamma Mia, de musical met muziek van ABBA speelt op Broadway in New York. Bestel Tickets voor Mamma Mia op Broadway in New York hier! 

Als u een echte ABBA fan bent dan is Mamma Mia de show voor u!Met een hoog energieniveau en veel dans en zang bent u verzekerd van een avond waar al het beste in één show samenkomt, een avond om nooit meer te vergeten.  

Het verhaal gaat over een jongedame die gaat trouwen en haar grootste wens is om door haar afwezige vader naar het altaar te worden begeleid. Om er achter te komen wie die man is nodigt ze drie mannen, uit het verleden van haar moeder uit voor haar huwelijk, zonder dat haar moeder dit weet! 

Mamma Mia is een verhaal over liefde, lachen, vriendschap en ENORM VEEL geweldige muziek! In Mamma Mia zitten meer dan 20 van de meest bekende liedjes van ABBA waaronder “Knowing Me Knowing You”, ”Super Trouper”, ”Dancing Queen” en ”Mamma Mia”!

Mamma Mia is een echte Popsical en een must see voor alle musical, ABBA en disco fans! 

NB: Wanneer u tickets reserveert voor een musical in New York dan bent u gegarandeerd van de best beschikbare zitplaatsen op het moment van uw boeking. We hebben geen invloed op de exacte zitplaats en rij aangezien alleen het theater zitplaatsen kan aanwijzen naar beste beschikbaarheid. Binnen 36 uur nadat u uw eerste reserveringsbevestiging heeft ontvangen, krijgt u bijgewerkte bevestiging waar u uw zitplaatsen op kunt terugvinden! Deze kunnen op geen enkele manier dan ook gewijzigd worden aangezien deze de best beschikbare zitplaatsen waren op het moment van uw boeking! 

Lees meer over Mamma Mia in Londen West End!

Fantastisch 4.5

4.5 Recensies van 2 klantrecensies
Marlène

Prachtige en duidelijke stemmen. Ik had de musical in Nederland ook al gezien maar deze waas echt top.!!!

Marlène, Haelen
ZAT, 15 MRT 2014
4.5
Mamma Mia musical.

Genoten van de zang en het spelen. Prima voorstelling.

Ook het boeken was geen enkel probleem.

Hélène, Valkenswaard
ZON, 25 AUG 2013
4.5

Info


Broadhurst Theatre
235 West 44th Street
New York
NY
US

Avondvoorstelling
Monday to Saturday 8:00pm

Middagvoorstelling
Thursday and Saturday 2:00pm

Duur:
2 hours, 30 minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take the subway to 42nd. St. station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen