On The Town

On The Town

Lyric Theatre

Prijs vanaf € 104.10

Ervaar de klassieke musical On The Town op Broadway in New York. Boek uw tickets vanaf thuis en vergezel de drie matrozen, die slechts 24 uur verlof hebben in New York, terwijl ze van  hun voeten worden weggevaagd door 3 mooie vrouwen uit New York voor een geweldige avond uit!

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze mooie musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Ervaar de klassieke NY musical
- Geniet van het grootste orkest op Broadway

Waar gaat On The Town over?
Met het grootste orkest op Broadway en een cast van 30 leden van New Yorks meest getalenteerde zangers en dansers. On The Town vertelt het verhaal van 3 onschuldige matrozen die een muzikale wervelwind beleven in de stad die nooit slaapt.

Met slechts 24 uur verlof zijn ze benieuwd naar alles wat New York te bieden heeft... waaronder een kans om de liefde te vinden bij het meisje van hun dromen.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
On The Town wordt aangeraden voor kinderen vanaf 8 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn niet toegestaan in het theater.

Hoe lang duurt de musical?
On The Town duurt 2 uur en 30 minuten inclusief de pauze.

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

 

Info


Lyric Theatre
213 West 42nd Street
New York
NY
US

Duur:
2 Hours, 30 Minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem de metro naar Times Sq. 42nd St. Station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen