A Gentleman's Guide to Love and Murder

A Gentleman's Guide to Love and Murder

Walter Kerr Theatre

Prijs vanaf € 131.50

A Gentleman’s Guide To Love & Murder de musical is een echte musical komedie. Dus als u op zoekt bent naar een musical met de lauweren van Downtown Abbey en de moraliteit van een mangoest zoek dan niet verder. A Gentleman’s Guide To Love & Murder -  de nieuwe komedie over manieren (eigenlijke slechte manieren) welke unanieme lof en verschillende Best Musical awards heeft ontvangen.

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze hysterische musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Geniet van de award-winning musical inclusief Best Musical

Waar gaat A Gentleman's Guide To Love & Murder over?
Monty Navarro heeft net goed nieuws gekregen! Het is het lang verloren lid van een rijke familie en  kan de volgende Graaf van Highhurst worden. Er zijn slechts 8 kleine probleempjes, namelijk de andere familieleden die hem voorzijn in lijn voor de titel.

Dus Monty doet wat iedere ambitieuze jonge man van goede afstand zou doen: hij probeert ze te vermoorden, één voor één, dit terwijl hij zich bezig houdt met zijn maîtresse (zij wil meer dan alleen zijn liefde), zijn verloofde (zij is zijn nichtje maar wat maakt het uit?) plus het constante gevaar om in de gevangenis te belanden! Maar dit alles is het waard als hij zijn weg naar Highhurst Castle kan bereiken....en gereed kan zijn voor de koffie.

Mis A Gentleman’s Guide To Love & Murder de musical niet. Charles Isherwood van de New York Times noemt het de meest inspirerende en vermakelijke musicals die hij in jaren heeft gezien!

Wist u dit over A Gentleman's Guide To Love & Murder?
A Gentleman's Guide To Love & Murder heeft 4 awards gewonnen voor Best Musical! De musical heeft een Toony Award, een Drama Desk Award, een Outer Critics Circle Award en een Drama Leauge Award for Best Musical gewonnen - plus nog een aantal andere prestigieuze awards.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
A Gentleman's Guide To Love & Murder is aangeraden voor kinderen vanaf 10 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn niet toegestaan in het theater.

Hoe lang duurt de musical?
A Gentleman's Guide To Love & Murder duurt 2 uur en 20 minuten inclusief een pauze. 

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

 

Info


Walter Kerr Theatre
219 West 48 Street
New York
NY
US

Duur:
2 hours, 20 minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take the subway to 49th St. station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen