American Idiot

American Idiot

Arts Theatre

Prijs vanaf € 44.80

De hit musical American Idiot, tweemaal winnaar van een Tony Award, is gebaseerd op het gelijknamige Green Day's Grammy award-winning, platina album.

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze fantastische musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Geniet van de muziek van Green Day

Waar gaat American Dream over?
Het verhaal is gecentreerd om drie jeugdvrienden, Johnny, Will en Tunny, alle drie op zoek naar de betekenis van de wereld na 9/11.

Johnny en Tunny ontvluchten aan een verstikkend saai leven en aan ouderlijke restricties terwijl Will thuis blijft om zijn relatie met zijn zwangere vriendin Heather uit te zoeken.

Het voormalige paar is op zoek naar de betekenis van het leven en willen de vrijheid en opwinding van de stad uitproberen. Tunny geeft dit leven al gauw op en gaat in het leger, waarna hij de oorlog wordt ingestuurd. Johnny gaat aan de drugs en ontdekt een deel van zichzelf dat hij begint te haten, hij heeft een relatie en beleeft de ervaring om een geliefde te verliezen.

The New York Times noemt het "een ervaring die opwindend, vol emoties en ontroerend is zoals de meeste Broadway musicals!"

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
American Idiot wordt aangeraden voor kinderen vanaf 13 jaar. 

Hoe lang duurt de musical? 
American Idiot duurt ongeveer 1 uur en 35 minuten geen pauze.

Wie is het team achter deze musical?
American Idiot bevat de muziek van Green Day met songteksten van de leadzanger Billy Joe Armstrong. Het boek is van Armstong en Michael Mayer en de regie is van Tony award-winner Mayer (“Spring Awakening”). De hit songs zijn o.a. “Boulevard of Broken Dreams,” “21 Guns,” “Wake Me Up When September Ends,” “Holiday” en de titelsong'"American Idiot" afkomstig van het platina album van Green Day uit 2004, waarmee ze een Grammy Award hebben gewonnen. Ook zijn er verschillende songs bij van het album “21st Century Breakdown,” dat is uitgebracht door Green Day in 2009 evenals een niet uitgebrachte love song, “When It’s Time.”

American Idiot ReviewsAmerican Idiot Reviews

"Throbs with the energy of a rock gig"
The Independent


"Get angry and go for the time of your life"
Evening Standard


Info

Arts Theatre
6-7 Great Newport Street
London
WC2H 7JB

Duur:
1 hour 35 minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Nearest metro station: Leicester Square Station (Piccadilly / Northern Line).

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen