Bend It Like Beckham

Bend It Like Beckham

Phoenix Theatre

Prijs vanaf € 109.50

Jess heeft meer tijd nodig. Ze moet de belangrijkste beslissing van haar leven nemen: doen wat haar familie van haar verwacht, universiteit, werken en trouwen, of zal ze in de voetsporen treden van haar held David Beckham. Deze gloednieuwe Britse musical is een grappige en opbeurende uitvoering van de veel geliefde hit film over het weigeren op de bank te zitten, de regels om te buigen en de beslissende goal te scoren.

Als een getalenteerde tienervoetbalster wordt ontdekt als ze voetbalt in Southall. Een wereld van mogelijkheden gaat voor haar open. Maar als de dag van haar zusters traditionele bruiloft nadert, moet Jess kiezen aan welke kant ze staat.

Vanaf de eerste trap in het park tot aan de laatste vrije trap, Bend It Like Beckham is een gezellige musical komedie met levendige karakters en een nieuwe score met een Punjabi trap.

 

 

Bend It Like Beckham is geschreven door Paul Mayeda Berges en was een groot film succes in 2002 met Keira Knightley in de hoofdrol en geregisseerd door Gurinder Chadha. Gurinder Chadha zal ook deze musical regisseren, met choreografie en muzikaal optreden van Aletta Collins.

 

Bend It Like Beckham ReviewsBend It Like Beckham Reviews

"A triumph. Prepare to be transported & uplifted. In a league of its own."
Daily Telegraph


"Joyous. An uplifting celebration of multi-cultural Britain."
The Independent


"Irresistible. Wonderfully life-affirming. An end-to-end joy."
Daily Mail


"A musical hat-trick of cracking tunes, heart-tugging storyline and excellent performances."
The Times


Info

Phoenix Theatre
Charing Cross Road
London
WC2H 0JP

Duur:
2 hours 45 minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
(3mins) Take Tottenham Court Road south (towards Leicester Square) and the theatre will be on your left after 100 metres. NB: Central Line trains will not be stopping at Tottenham Court Road Tube Station until December 2015.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen