Blank! The Musical

Blank! The Musical

New World Stages / Stage 2

Blank! de Musical is een gloednieuw type van hilarische musicals die je niet kunt missen. Het is een compleet nieuwe ervaring die je nog nooit gezien hebt!

 

Ervaar de magie van Broadway zoals nooit tevoren bij Blank! De Musical, New York City's overweldigende en hysterische theatersensatie van de volgende generatie. Iedere nacht komt een getalenteerd ensemble op het podium - zonder script, zonder repetitie en zonder enig idee wat er gaat gebeuren - om een voorstelling te geven van deze nieuwe hit musical, een voorstelling die jijzelf helpt te creëren!

 

Bij Blank! De Musical ligt de macht om een droom show op Broadway te maken in je eigen handen. Neem je vrienden mee, pak je smartphone en stem met de rest van het publiek om de voorstelling in te vullen. Kies een titel. Schrijf de liedteksten. Kies de acteurs. Daarna begint de show en zien we de acteurs en musici schitteren op het toneel welke ontworpen is door een Tony Award winnend design time. Jouw musical wordt ter plekke tot leven gebracht, compleet met enerverende liederen, verbazingwekkende dansen en natuurlijk hilarische komedie.

 

Schrijf jij de volgende Wicked, Les Miserables of Book of Mormon? Het resultaat is altijd hilarisch.

Info


New World Stages / Stage 2
340 West 50th Street
New York
NY
US

Duur:
90 Minutes, No Intermission

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take the subway to 50th St. station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen