Dirty Rotten Scoundrels

Dirty Rotten Scoundrels

New Wimbledon Theatre

Prijs vanaf € 27.50

Dirty Rotten Scoundrels de Musical is gebaseerd op de film met dezelfde naam uit 1988 met daarin Steve Martin en Michael Caine. Boek jouw tickets voor Dirty Rotten Scoundrels in Londen hier!

 

Professioneel oplichter Lawrence Jameson's kostwinning wordt bedreigd wanneer de amateur oplichter Freddie Benson arriveert in het pedante Franse kustplaatsje Beaumont sur Mer. Nadat de twee eerst elkaar moeten leren kunnen, besluiten ze later de handen ineen te slaan en samen rijke society dames een poot uit te draaien met hun veelbelovende verhalen.

 

Lawrence is de meer ervaren van de twee en Freddy dwingt hem zijn kennis te delen zodat ook hij een groter aandeel van de buit kan krijgen. Wanneer de tijd uiteindelijk komt om vaarwel te zeggen besluit Freddy om nog wat langer in Beaumont sur Mer te blijven. Het blijkt echter al snel dat het dorpje niet groot genoeg is voor de twee.

 

Gevierd Broadway en West End regisseur en choreograaf Jerry Mitchell brengt de meeste geanticipeerde musical van 2014, Dirty Rotten Scoundrels, naar het Savoy Theater. David Yazbek en Jeffrey Lane's Amerikaanse musical versie, tevens gebaseerd op de klassieke film komedie met Steve Martin en Michael Caine, wond 10 Tony Awards en 10 Drama Desk Awards voor de voorstellingen in 2005, inclusief die van Best Musical en Outstanding Musical.

 

In de musical zien we Robert Lindsay, drievoudig winnaar van de Olivier en Tony Awards voor zijn prestaties in Me And My Girl, Becket en Oliver. Recentelijk heeft hij bekendheid gewonnen als één van de sterren in de BBC sitcom hit My Family. Dirty Rotten Scoundrels is zijn langverwachte comeback in de musical theaters. Tegenover hem staat de talentvolle komedie acteur Rufus Hound, ster van de productie One Man, Two Guvnors van het National Theatre.

Zeer Goed 4.0

4.0 Recensies van 1 klantrecensies
Dirty Rotten Scoundrels

Echt een Engelse musical met heel goed toneelspel, zang en dans. Komisch en leuke interactie met het publiek.
Wel is de dialoog soms wat lastig te verstaan en komen er ook een aantal echt Engelse grapjes in voor, die voor een buitenlander niet altijd te begrijpen zijn. Maar al met al absoluut de moeite waard om naar toe te gaan!

Anja, De hoef
ZAT, 24 JAN 2015
4.0

Info

New Wimbledon Theatre
93 The Broadway
London
SW19 1QG

Duur:

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take the tube or train to Wimbledon station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen