Dusty

Dusty

Charing Cross Theatre

Prijs vanaf € 20.30

Dusty is een nieuwe multimedia musical. De musical viert de carrière van Dusty Springfield, een ware innovator. Het combineert feilloos de meest recente 3D technologie en digitale media met een herkenbare musical uitvoering van live optredens, muziek en dans. Een geweldige ervaring.

Hoogtepunten:

- Ervaar een multimedia musical met 3D technologie

- Geniet van het verhaal achter zangeres Dusty Springfiel

- Kies uw eigen zitplaatsen

- Geniet van hits zoals Son of a Preacher Man

Hoor het verhaal achter Dusty

The verhaal is verteld door de ogen van Nancy Jones, een vroeger vriendin, en een belangrijke persoon die Dusty vergezelde op haar trips. Dusty Springfield was een toonaangevende vrouwelijke Britse zangeres in de jaren zestig en ze is nog steeds een inspiratie voor vele Britse artiesten. Haar populariteit duurt voort en haar muziek is nog steeds te horen op de radio, televisie en in films.

 

Deze show toont hoe deze zeer succesvolle zangeres een ster werd, vanaf de dag dat ze optrad onder haar eigen naam Mary O'Brien naar haar ongelofelijk hits zoals Son of a Preacher Man, Only Want To Be With You and Wishin' and Hopin', tot aan haar dood in 1999.

 

Hoe krijg ik tickets?

Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per mail. Print dit ticket uit en neem het mee naar het theater.

 

 

Info

Charing Cross Theatre
The Arches, Villiers Street
London
WC2N 6NL

Duur:
135 minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
(1 min) The theatre is under Charing Cross station; it can be accessed at Cravens Passage just off Villiers Street

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen