Finding Neverland

Finding Neverland

Lunt-Fontanne Theatre

Prijs vanaf € 121.70

De magische en ontroerende nieuwe musical Finding Neverland speelt nu op Broadway. Gebaseerd op de gelijknamige, Academy Award-winning film. Finding Neverland vertelt het fascinerende verhaal hoe Peter, Peter Pan werd.

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze ongelooflijke musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Geniet van de muziek van Take That zanger Gary Barlow
- Ervaar het eindeloze verhaal over Peter Pan
- Geniet van een familie vriendelijke musical

Waar gaat Finding Neverland over?
De musical is gebaseerd op de film van David Magee en het toneelstuk The Man Who Was Peter Pan door Allan Knee. Finding Neverland volgt de relatie tussen toneelschrijver J.M. Barrie en de familie die Peter Pan inspireerde - één van de meeste geliefde verhalen ooit.

Finding Neverland verkent de kracht van verbeelding om een nieuwe wereld te openen en de druk die deze werelden veroorzaken door de onvermijdelijkheid van volwassen worden.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Finding Neverland wordt aangeraden voor kinderen vanaf 8 jaar.

Hoe lang duurt de musical?
Finding Neverland duurt 2 uur en 30 minuten inclusief de pauze.

Wie is het team achter deze musical?
Finding Neverland is gemaakt door Academy Award winnaar Harvey Weinstein en geregisseerd door Tony Award winnaar Diane Paulus (Pippin) met het boek van Olivier Award nominatie James Graham. Muziek en songteksten zijn gecomponeerd door de popster Gary Barlow, beter bekend als leadzanger van Take That, en Grammy Award winnaar Eliot Kennedy. De musical is gechoreografeerd door Emmy Award winnaar Mia Michaels, bekend van de TV show 'So You Think You Can Dance'.

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

 

Info


Lunt-Fontanne Theatre
205 W 46th Street
New York
NY
US

Duur:
2 Hours, 30 Minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem de metro naar 49 St. station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen