Forbidden Broadway: West End

Forbidden Broadway: West End

Vaudeville Theatre

Prijs vanaf € 33.10

Forbidden Broadway heeft zich een weg gebaand naar het West End. Elf weken lang is de grappigste show in Londen in het Vaudeville Theater te zien en zal het haar onbetwiste humor verspreiden onder iedereen die ermee in aanraking komt.

De show, die meerdere awards heeft gewonnen, is sinds 1982 al een fenomeen in de theaters in New York. De show steekt genadeloos en humoristisch de draak met de grote musical hits van de wereld.

De musical productie is een vernieuwde Londense versie, aangepast door Broadway regisseur Philip George. De musical toont sommige van de beste producties van zowel Broadway als West End, waaronder The Book Of Mormon, Once, Matilda, Charlie en de Chocoladefabriek en Miss Saigon.

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 1 klantrecensies
Must see

Echt een hele leuke musical. Zelf als je niet alle grappen kunt volgen is dit zeker de moeite waard, dus laat je vooral niet tegenhouden als je een beetje moeite hebt met Engels. De acteurs zijn heel getalenteerd en kunnen prachtig zingen. We hebben er heel erg van genoten.

Samantha, Roosendaal
DIN, 11 NOV 2014
5.0

Info

Vaudeville Theatre
404 Strand
London
WC2R 0NH

Duur:

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
(5mins) Head out onto the main road Strand. Cross street where possible and go right 100 metres – it’s just after the Adelphi Theatre.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen