It Shoulda Been You

It Shoulda Been You

Brooks Atkinson Theatre

Prijs vanaf € 103.10

De nieuwe musical It Shoulda Been You is een verhaal De nieuwe musical It Shoulda Been You is het verhaal over de cultuurclash welke bij zal blijven, wanneer twee families van totaal verschillende achtergronden samen komen om een huwelijk te vieren. Het is een hartverwarmende en hilarische musical op Broadway in New York.

 

Alsof de bijeenkomst niet al gecompliceerd genoeg was, komt ook de ex-vriend van de bruid langs om het huwelijk tot een halt te roepen en beide families in hysterische chaos te brengen. Complotten worden gesmeden, beloftes worden gebruiken en geheimen worden onthuld - en het is de taak van de zus van de bruid om een regelrechte ramp om te zetten in een we leven nog lang en gelukkig verhaal.

 

It Shoulda Been You is het debuut op Broadway van regisseur David Hyde Pierce en in de musical zijn onder andere de geliefde Broadway veteranen en Tony en Emmy Award winnaars Tyne Daly, Harriet Harris, Lisa Howard, Sierra Boggess, David Burtka, Edward Hibbert en Steve Rossen te zien.

Info


Brooks Atkinson Theatre
256 West 47th Street
New York
NY
US

Duur:
1 Hour 45 Minutes, No Intermission

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take the subway to 49th St. station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen