Kinky Boots

Kinky Boots

Adelphi Theatre

Prijs vanaf € 26.40

Kinky Boots is de hartverwarmende hit op Broadway, met veel hoge hakken en nu eindelijk te zien in London! Met songs van popidool Cyndi Lauper, winnares van een Grammy en Tony award, deze plezierige muziekviering gaat over de vriendschap die we ontdekken en het geloof dat we de wereld kunnen veranderen als je je gedachten verandert.

Hoogtepunten:
- Ervaar de hit musical Kinky Boots
- Kies eigen zitplaatsen
- Geniet van popicoon Cyndi Lauper

Geniet van de Award-Winnende Musical Kinky Boots
Kinky Boots is gebaseerd op waargebeurde feiten. Het verhaal neemt je van schoenenfabriek in Northampton mee naar de glamour catwalks in Milaan. Charlie Price heeft moeite om aan de verwachtingen van zijn vader te voldoen en zet het familiebedrijf Price & Sons voort. Terwijl de toekomst van het bedrijf aan een zijden draadje hangt, komt er opeens onverwachte hulp van de spectaculaire Lola, een bekende artiest op zoek naar een paar degelijke stiletto's.

Kinky Boots is geregisseerd en gechoreografeerd door tweevoudig Tony award winnaar Jerry Mitchell (Legally Blonde, Hairspray) en de winnaar van 6 Broadway Tony Awards inclusief Best Musical, Best Score en Best Choreography.

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van de boeking worden de tickets direct naar je e-mail adres gestuurd. Print deze uit en neem deze mee naar het theater, waar je de tickets direct bij de ticketbalie af kunt halen.

 

 

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 1 klantrecensies
Super leuk!!!

Een super leuke musical met een boodschap!

Harry
MAA, 22 AUG 2016
5.0

Kinky Boots ReviewsKinky Boots Reviews

"An absolute hoot of a show - total box office family entertainment"
The Times


Info

Adelphi Theatre
409-412 Strand
London
WC2R 0NS

Duur:
2 h 25 min

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De dichtstbijzijnde metrostations zijn Covent Garden (Piccadilly Line) en Charing Cross (Lijn: Northern en Bakerloo), Embankment (Lijn: District en Circle).

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen