Les Miserables

Les Miserables - Broadway

Imperial Theatre

Prijs vanaf € 131.50

Beperkt aanbod voor voorstellingen op dinsdag: Bespaar nu 21% op uw tickets

Mis het niet, Les Misérables on Broadway, Cameron Mackintosh's legendarische productie! Deze iconische musical is al door meer dan 70 miljoen mensen bekeken in 43 landen en in 22 talen over de hele wereld en het breekt nog steeds overal records.

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets hebt voor de wereldberoemde musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Ervaar deze musical klassieker met zijn iconische muziek

Waar gaat Les Misérables over?
Ex-crimineel Jean Valjean wordt al tientallen jaren achtervolgt door de meedogenloze politieagent Javert nadat hij zijn parool had verbroken. Wanneer Valjean toestemt om voor Cosette, de jonge dochter van fabriekswerkster Fantine te zorgen, verandert hun leven voor altijd!

Cameron Mackintosch presenteert een splinternieuwe productie van Boublil & Schönberg's legendarische musical, Les Misérables, met schitterende nieuwe scenes en oogverblindende decors geïnspireerd door schilderijen van Victor Hugo.

Gebaseerd op Victor Hugo's klassieke roman, Les Misérables is een episch opbeurend verhaal over de menselijke geest. Deze magnifieke musical bevat o.a. songs zoals 'I Dreamed A Dream', 'Bring Him Home', 'On My Own'  en nog veel meer.

De New York Times noemde Les Misérables zonder twijfel een spectaculaire musical productie van begin tot eind.

Wist u dit over Les Misérables?
Les Misérables heeft meer dan 100 belangrijke awards gewonnen waaronder Oliviers, Tonies en Grammies!

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Les Misérables is een musical voor mensen van alle leeftijden, jong en oud, maar wordt aangeraden voor kinderen vanaf 10 jaar.

Hoe lang duurt de musical?
Les Misérables duurt 2 uur en 50 minuten inclusief de pauze.

Wie is het team achter de musical?
Les Misérables is geproduceerd door Cameron Mackintosh, Claude-Michel Schönberg is de co-schrijver en de componist van zowel Les Misérables als Miss Saigon in samenwerking met Alain Boublil.

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

 

 

Fantastisch 4.7

4.7 Recensies van 3 klantrecensies
les misérables

een geweldige musical, ontroerend en fantastische stemmen. een heerlijk avondje uit.

Gabrielle, Delft
ZON, 01 MRT 2015
4.7
Les Miserables

Flitsend, sociaal bewogen, prachtige melodieën, goed geacteerd

Maarten, Almere
ZON, 02 NOV 2014
4.7
Echt fantastisch!

Echt goed geregeld vanuit Nederland, zelfs alle tekst was in het Nederlands. De tickets lagen gewoon klaar bij het theater. Mooier kan het niet. Daarnaast was de show geweldig en meeslepend, we hadden Les Miserables wel eerder gezien in het Nederlands, maar ook nu was het weer super. Wij hebben gekozen voor een bekende musical zodat we de verhaallijn goed wisten. Het engels is nl. toch een stuk moeilijker als je ze hoort zingen (maar goed, ook in Nederland kan ik het niet altijd woordelijk volgen).
Al met al: een echte aanrader!!! DOEN!

Heine, Emmeloord
VRI, 24 OCT 2014
4.7

Info


Imperial Theatre
249 West 45th Street
New York
NY
US

Duur:
2 hours and 50 minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take the subway to 42nd St. (Port Authority Bus Terminal) station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen