Once

Once

Jacobs Theatre

Prijs vanaf € 116.20

Once the Musical op Broadway in New York is een nieuwe en langverwachte musical. Tickets voor Once the Musical in New York kan je hier boeken!

 

Once is de veelgeprezen nieuwe musical gebaseerd op de succesvolle arthouse film met gelijke naam. Authentiek, grappig en verfrissen uniek. Once vertelt het verhaal van een Ierse musicus en een Tsjechische immigrante die tot elkaar komen door een gedeelde liefde voor muziek.

 

Gedurende één alles bepalende week ontwikkelt hun onverwachte vriendschap en samenwerking zich tot een krachtige maar gecompliceerde romance. De romantiek wordt scherp versterkt door de rauwe emoties die zij in de samen geproduceerde liederen stoppen.

 

Met een ensemble van getalenteerde acteurs en musici als cast, geproduceerd door de makers van de theater sensatie Black Watch en opgemaakt door een team van Tony Award winnende designers, Once is werkelijk een muzikale viering van het leven en de liefde. Aangrijpend in zijn originaliteit, gedurfd in zijn oprechtheid en onvergetelijk op iedere manier denkbaar.

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 2 klantrecensies
In 1 woord super!

Al veel musicals gezien maar deze springt er boven uit. Wat een prachtige, muzikale, ontroerende, dynamische voorstelling. Genoten van het begin tot het einde.

Liesbeth, Waalwijk
MAA, 11 NOV 2013
5.0
Once. In nyc

Helemaal betrokken bij musical al vanaf het moment van binnenkomst. Een absolute aanrader

Patricia, Zoeterwoude
MAA, 24 JUN 2013
5.0

Info


Jacobs Theatre
242 WEST 45th Street
New York
NY
US

Duur:
2 hours, 30 minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take the subway to Times Square - 42nd St. Station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen