Once

Once

Phoenix Theatre

Prijs vanaf € 66.80

Gelimiteerde aanbieding voor voorstellingen op donderdag: bespaar nu 45% op de ticketprijs

Once the Musical in Londen is de gloednieuwe musical direct van Broadway in New York. Tickets voor Once the Musical in Londen kunnen hier geboekt worden!

Gebaseerd op de Oscar-winnende film, Once vertelt het verhaal van een Ierse musicus en een Tsjechische immigrant die zich tot elkaar aantrekken door hun gedeelde liefde voor muziek. Gedurende een noodlottige week ontwikkelt hun onverwachte vriendschap en samenwerking tot een krachtige maar gecompliceerde romance, welke versterkt wordt door de rauwe emoties van de liederen die ze samen maken.

De musical wordt naar de planken gebracht door een prijswinnend team van visionaire artiesten met een cast van getalenteerde acteurs en musici. Once is een musical die het leven en de liefde viert: spannend in zijn originaliteit, gewaagd in zijn eerlijkheid, en onvergetelijk op iedere manier.

Fantastisch 4.5

4.5 Recensies van 2 klantrecensies
Once

Geweldige ervaring om een musical te zien in een van de oudste theaters van London: het Phoenix Theatre. Het theater zelf is het kaartje al waard: oud gebouw vol karakter met 2 balkons en verschillende sfeervolle kleine foyers. Wij zaten helemaal bovenin, want theaterkaartjes zijn wel extreem duur in London. Ik was met 2 grote mannen en die pasten eigenlijk niet in die kleine stoeltjes. Gelukkig was de zaal niet vol en konden ze hun benen schuin in het gangpad kwijt. Anders is het voor iedereen boven de 1.80 m eigenlijk niet te doen. De musical, Once, is heerlijk. Ongecompliceerd amusement en heerlijke muziek. Wat een muzikaliteit in die 'Ierse tent". Als je de kans krijgt zul je niet bedrogen uitkomen!

Miriam, Amerongen
VRI, 20 JUN 2014
4.5
Wat een verademing!

Wil je een kleine, niet bombastische, pure voorstelling zien? Met prachtige muziek door een klein gezelschap gespeeld? Met fantastisch acteerspel en mooie zuivere stemmen? Een voorstelling die je zowel ontroert en je laat lachen? Een voorstelling die je raakt door zijn puurheid en eenvoud? Dan MOET je naar Once!! Wij waren zo enthousiast. Nee sterker nog: wij zijn verliefd geworden op deze musical. Een absolute aanrader voor mensen die van een mooi verhaal houden en niet van een sensatieshow. Ik zeg DOEN!!

Jojanneke, Zoetermeer
DIN, 29 APR 2014
4.5

Info

Phoenix Theatre
Charing Cross Road
London
WC2H 0JP

Avondvoorstelling
Maandag tot zaterdag om 19:30

Middagvoorstelling
Donderdag en zaterdag om 14:30

Duur:
2 uur en 30 minuten

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
(3mins) Take Tottenham Court Road south (towards Leicester Square) and the theatre will be on your left after 100 metres. NB: Central Line trains will not be stopping at Tottenham Court Road Tube Station until December 2015.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen