The Bodyguard

The Bodyguard

Dominion Theatre

Prijs vanaf € 51.70

We heeft deze film niet gezien en ervan genoten, The Bodyguard met Kevin Costner en Whitney Houston! Wel nu kunt u deze live bekijken in de West End van London.

Hoogtepunten:
- Geniet van de ontroerende musical The Bodyguard
- Kies uw eigen zitplaatsen
- Ervaar Beverly Knight als Rachel Marron
- Zie zelf waarom onze klanten houden van The Bodyguard
- Geniet van een award-winning musical gebaseerd op de hit film.

Ervaar de Musical gebaseerd op de Hit Film
The Bodyguard, de musical, is natuurlijk gebaseerd op de film hit. In de West End van London kunt u het drama en de ongelofelijke songs uit eerste hand ervaren als de voormalige agent van de Geheime dienst,, nu bodyguard, Frank Farmer wordt ingehuurd om de superster Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker.

Beide denken dat ze de dienst uitmaken, maar ze verwachten niet om verliefd te worden.

The Bodyguard is een romantische thriller met vele van Whitney Houstons grootste hits, waaronder  'Queen of the Night', 'One Moment in Time', 'Saving All My Love', 'I'm Your Baby Tonight', 'Run to You', 'How Will I Know', 'I Wanna Dance With Somebody' en een van de grootste hits aller tijden - 'I Will Always Love You'.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per mail. Print deze uit en breng uw ticket mee naar het theater.

Hoe lang duurt de musical?
The Bodyguard duurt 2 uur en 30 minuten, inclusief pauze.

Voor wie is de musical geschikt?
Als u houdt van de film The Bodyguard dan houdt u ook van de musical The Bodyguard. Het is voor iedereen die houdt van een opwindende thriller en een beetje romantiek opgefleurd met ongelofelijke liefdesliedjes.

Kinderen moeten 12 jaar of ouder zijn om te kunnen genieten van deze musical.

Belangrijke informatie:
- De producenten van The Bodyguard kunnen niet garanderen dat bepaalde artiesten zullen optreden, die is altijd afhankelijk van ziekte en vakantie.
- Beverly Knight is momenteel te zien op dinsdag tot vrijdag tijdens de avondvoorstelling en tijdens de beide voorstellingen op zaterdag.

 

 

Fantastisch 4.4

4.4 Recensies van 10 klantrecensies
Toch de moeite waard

The Bodyguard in Nederland al gezien met mijn vriendin. Nu als verrassing ook in Londen. Ik verwachte dat het daar groters zou zijn, maar persoonlijk vond ik de musical in Nederland beter. Een mooier decor en het grootste gedeelde van de spelers vond ik beter.
Maar toch... zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!!
Hij was ook niet volledig uitverkocht. Dus we konden beter plaatsen nemen toen de voorstelling eenmaal ging beginnen. Mogelijk verbeterpunt voor de website dus: zorg dat ook deze plaatsen beschikbaar zijn om te kopen want ik heb deze zelf niet kunnen vinden.

Tom, Tilburg
DON, 15 DEC 2016
4.4
The bodyguard

De zangers en dansers waren goed
Alles goed geacteerd

Marij m.e.l., Roermond
MAA, 12 DEC 2016
4.4
Annulering

Ik heb moeten annuleren wegens opname ziekenhuis

Jacobu, Wassenaar
MAA, 05 DEC 2016
4.4
We hadden kaartjes op de achterste rij, maar de musical was niet uitverkocht. We kregen dus een free upgrade naar een lager, betere en duurdere plaats. Dat was dus een prima regeling!

Carina, Westwoud
VRI, 21 OCT 2016
4.4
Fantastische musical!

Wij hadden via internet in Nederland geboekt, dan is het altijd even spannend of alles goed gaat. De kaartjes lagen echter keurig voor ons klaar bij het theater. Wij zaten in rij G aan het gangpad en hadden prima zicht op het podium.
De show was fantastisch. De zang was erg goed en in de gesproken tekst zat ook een dosis humor. Het Engels was voor ons Nederlanders goed te volgen, mede omdat er duidelijk werd gepraat. Kortom een echter aanrader!!

Rianne, Deventer
ZON, 24 JUL 2016
4.4
Een stem als een nachtegaal..

Wat een show!! Een schitterend, bewegend decor en een perfect geluid (dat is in Nederland af en toe wel eens een probleem - te hard of vervormd). Het Engels was woordelijk te verstaan en de akoestiek was formidabel. Kortom: een aanrader voor een musical liefhebber maar ook voor een fan va de film The Bodyguard. Het perfecte avondje uit voor 2 smaken in 1 !

Marguerite, Garyp
MAA, 23 DEC 2013
4.4
Geweldige musical, een echte aanrader!

Een fantastische show. De hoofdrolspeelsters zingen de sterren van de hemel. We hebben een meer dan geweldige avond gehad.

Cassandra, Westerbork
MAA, 15 JUL 2013
4.4
Geweldig!

Een ode aan de muziek van Whitney Houston. We hebben genoten!

Moniek, Oegstgeest
DIN, 21 MEI 2013
4.4
Een aanrader

Voor diegene die van deze muziek houden, is deze musical zeker een aanrader. De artiesten hebben geweldige stemmen, zingen heel goed en mooi. Ik heb hem al bij meerdere meteen aangeprezen. Echt doen!!

Leonie, Geleen
VRI, 10 MEI 2013
4.4
Leuk

Het was mijn 1ste musical en ik vond het super, leuk stuk met goede spelers.
Echt zeer goed!

Thomas, Wilrijk
MAA, 18 FEB 2013
4.4

Info

Dominion Theatre
268-269 Tottenham Court Road
London
W1T 7AQ

Avondvoorstelling
Maandag tot zaterdag om 19:30.

Middagvoorstelling
Wednesday and Saturday 3pm

Duur:

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
The theatre can be seen from the station, on the corner of the crossroads between Tottenham Court Road and Oxford Street.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen