The Commitments

The Commitments

Palace Theatre

Prijs vanaf € 26.40

Ervaar The Commitments in London! Eerst was het de meest verkochte roman, daarna een internationale film hit over een succesvolle band. Nu komt dit klassieke verhaal van Roddy Doyle, over een groep Ierse kinderen die hun heil zochten in muziek voor het eerst op het toneel.

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets hebt voor deze vrolijke musical
- Kies uw eigen zitplaatsen
- Boek online en bespaar op tickets voor dinsdag-vrijdag

Waar gaat The Commitments over?
The Commitments is het verhaal van Jimmy Rabitte, een jonge arbeider die van muziek hield, die een onwaarschijnlijk groepje amateur muzikanten en vrienden omtovert tot een fantastische live act, de beste soul band die Dublin ooit heeft gehad. Het is de reis van twee leden van een gefrustreerde synthesizer band die aan Jimmy, de lokale muziekexpert, hulp vragen.

The Committments de Musical bevat bekende soul nummers zoals 'Mustang Sally', 'In the Midnight Hour' en 'Try a Little Tenderness'” en nog veel meer fantastische songs!

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
The Commitments trekt een wijd publiek maar de show bevat een aantal volwassen aspecten en een aantal scheldwoorden daarom is het niet geschikt voor jonge kinderen. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom zolang ze vergezeld worden door een volwassene.

Hoe lang duurt de musical?
De musical duurt ongeveer 2 uur en 20 minuten inclusief de pauze.

Wie is het team achter de musical?
De show is een bewerking van de roman door schrijver Roddy Doyle (winnaar van de Booker prijs) zelf en is geregisseerd door award-winning Jamie Lloyd.  

Info

Palace Theatre
109-113 Shaftesbury Avenue
London
W1D 5AY

Duur:
2h 20min

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
(5mins) Take Charing Cross Road until you reach the crossroads with Shaftesbury Avenue.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen