War Horse

War Horse

Lincoln Center-Vivian Beaumont

Prijs vanaf € 98.60

Ga naar het fantastisch toneelstuk War Horse op Broadway in New York. Bestel tickets voor War Horse op Broadway in New York hier!

De eerste wereldoorlog begint in 1914 en de vader van Albert verkoopt zijn geliefde paard Joey voor het geld en Joey wordt verscheept naar de Franse cavalerie. Wanneer Albert oud genoeg is om het leger in te gaan rent hij weg op zoek naar zijn paard vastberaden om hem mee terug te nemen.

Dit zeer populaire toneelstuk maakt gebruikt van levensecht aandoende paarden en neemt je mee op een fantastische reis in de tijd van de Eerste Wereldoorlog.

Steven Spielberg zorgde voor een geweldige verfilming van War Horse in 2012!

NB
: Wanneer u tickets reserveert voor een musical/toneelstuk in New York dan bent u gegarandeerd van de best beschikbare zitplaatsen op het moment van uw boeking. We hebben geen invloed op de exacte zitplaats en rij aangezien alleen het theater zitplaatsen kan aanwijzen naar beste beschikbaarheid. Binnen 36 uur nadat u uw eerste reserveringsbevestiging heeft ontvangen, krijgt u bijgewerkte bevestiging waar u uw zitplaatsen op kunt terugvinden! Deze kunnen op geen enkele manier dan ook gewijzigd worden aangezien deze de best beschikbare zitplaatsen waren op het moment van uw boeking!

Lees meer over War Horse in Londen West End!

Info


Lincoln Center-Vivian Beaumont
150 West 65th Street
New York
NY
US

Avondvoorstelling
Tuesday 7:00pm - Wednesday to Saturday 8:00pm

Middagvoorstelling
Wednesday and Saturday 2:00pm - Sunday 3:00pm

Duur:
2 hours, 40 minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take the subway to 66st - Lincoln Center

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen