White Christmas

White Christmas

Dominion Theatre

Prijs vanaf € 46.50

White Christmas is het verhaal over twee oud-vrienden uit het leger die samen met een paar zusters samenwerken om het vervallen ski chalet van hun voormalig generaal in Vermont te redden.

Een beetje pech, een aantal misverstanden en een hoop romance zijn het perfecte excuus voor een magische avond vol gelach, tranen, adembenemende dansmuziek en enkele van de beste nummers ooit geschreven.

Maak het een kerst die je nooit zult vergeten met deze spectaculaire en feestelijke feel good musical gebaseerd op een zeer geliefde filmklassieker.

Aled Jones en Tom Chambers spelen de sterren van de hemel als Bob Wallace en Phil Davies in de West End première van Irving Berlin's White Christmas in Londen's Dominion Theatre voor een zeer beperkte run van slechts acht weken.

Het orkest begeleidt de cast met enkele van de meeste geliefde nummers uit de geschiedenis van musicals, waaronder Let Yourself Go, Sisters, The Best Things Happen When You're Dancing, Snow, Count Your Blessings, Blue Skies, Love You Didn't Do Right By Me, How Deep is the Ocean, I've Got My Love To Keep Me Warm en, natuurlijk, White Christmas.

Zeer Goed 4.0

4.0 Recensies van 1 klantrecensies
Heerlijke voorstelling

White Christmas was een genot. Prachtige muziek van Irving Berlin, perfecte decors, goede acteurs... De ultieme feel-good-ervaring. Een aanrader!

Liora, Ukkel
MAA, 29 DEC 2014
4.0

Info

Dominion Theatre
268-269 Tottenham Court Road
London
W1T 7AQ

Duur:
2 hours 40 minutes

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Routebeschrijving
The theatre can be seen from the station, on the corner of the crossroads between Tottenham Court Road and Oxford Street.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen