Zoek tickets

Over Ticmate

Leidende in Europa voor de verkoop van internationale tickets!

Welkom bij Ticmate.nl. dé site voor iedereen die op zoek is naar tickets voor internationale evenementen die voor vertrek alvast geboekt kunnen worden.

Ticmate is een Zweeds bedrijf met een gevarieerd aanbod van tickets voor evenementen wereldwijd zoals musea, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, theater, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor nieuwe belevenissen bij Ticmate!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Queer Berlin Tour

Vanaf € 14.5

Berlijn is de homo-hoofdstad van Europa en is al een pionier in de homo- en lesbische scene sinds het einde van de 19e eeuw.

Op deze 'Queer Berlin' tour ontdekken wij de wijk populair onder homoseksuelen, Schöneberg, het thuis van Marlene Dietrich en beschreven door ChristoperIsherwood en Otto Dix.

Wat kan ik verwachten?

We bezoeken de Eldorado, één van Berlijn's oudste homoseksuele en transgender barren, tevens vaak bezocht door de openlijk homoseksuele Nazi SA officier Ersnt Röhm. We maken tevens een stop bij het Monument voor de onder het nationaalsocialisme vervolgde homoseksuelen en leren hoe openlijk homoseksuele en transgender individuen hulp kregen van advocaten zoals Magnus Hirschfeld, wiens Instituut voor Sexuele Wetenschappen gesloten werd in 1933, en wiens bibliotheek werd verwoest deze de beruchte boekverbrandingen van het Nazi regime.

We maken een wandeling door Tiergarten, de meest beroemde plek van de stad voor homoseksuelen om elkaar te ontmoeten in de schaduw van de Berlijnse Muur. Kom erachter hoe openlijk homoseksuele personen als de Pruisische koning Frederik de Grote tot de hedendaagse burgervader Klaus Wowereit de geschiedenis van Berlijn hebben beïnvloed. We eindigen de tour in het Gay Museum in het levendige Kreuzberg.

Duur: 4 uur.

Hoe werkt het?

- Kort nadat de bestelling afgerond is ontvang je een e-mail met daarin het e-ticket. Breng dit e-ticket met je mee naar de tour.
- De tour begint voor het restaurant Weihenstephaner tegenover Hackescher Markt S-Station. Hier vind je de gids van Original Berlin Walks.
- Aangezien de tour gedeeltelijk met de metro wordt voldaan raden wij je aan een zone AB dagkaart voor transport mee te nemen. Tevens kun je een dergelijke pas bij de gids kopen.
- Kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis mee. Jeugdprijzen zijn beschikbaar tot 26 jaar.
- De tour is in het Engels.
- De tour gaat onder iedere weersomstigheid door, zorg er dus voor dat je gepaste kleding hebt.
- Eten en drinken is niet inbegrepen in de prijs.
- De tour eindigt bij het Gay Museum in Kreuzberg.
- De Queer Berlin tour loopt van april tot oktober iedere vrijdag om 13:30.

Ticket categorieën

Kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis mee. Jeugdprijzen zijn beschikbaar tot 26 jaar.

Openingstijden

De tour loopt van april tot oktober iedere vrijdag om 13.30.

Wat is niet inbegrepen?

Eten en drinken is niet inbegrepen in de prijs.

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 4 uur

Openingstijden

Routebeschrijving

Queer Berlin Tour

Adres
Neue Promenade 3, 10178 Berlin

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!