Zoek tickets

Belangrijke update Covid-19 voor onze klanten. Lees meer

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Istanbul Klassiekers Tour

Vergelijkbare categorieën

Istanbul Klassiekers Tour

4.0 (1)
Vanaf € 34,00

Ga met ons mee op een onvergetelijke tour door het hart van Istanbul, ooit het centrum van het Byzantijnse en Ottomaanse Rijk. Als je de klassiekers van Istanbul wilt zien, is deze tour uitermate geschikt voor jou!

Tijdens deze 4 uur durende tour nemen we je mee naar de Kerk van de Heilige Wijsheid, Hagia Sophia, één van de hoogtepunten in de wereld van de architectuur, gebouwd als basiliek in de 6de eeuw door Keizer Justinian. Ook zie je de adembenemende Blauwe Moskee, beroemd om zijn blauwe Iznik tegels en unieke set minaretten, gebouwd in naam van Sultan Ahmet.

Duur: Vier uur van 9.00 - 13.00

De volgende hoogtepunten zijn inbegrepen in de trip
- Sultan Ahmet - -het historische centrum van Istanbul
- Hagia (St.) Sophia
- Blauwe Moskee
- Hippodrome
- Blauwe Moskee
- Hippodrome
- De Grand Bazaar

Pick-up transport van een centraal gelegen hotel in Istanbul, entree voor musea, donaties aan moskeeën en een professionele gids zijn inbegrepen.

Belangrijke informatie

- Kort nadat de boeking voltooid is ontvang je jouw e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem met je mee naar Istanbul
- Er is gratis pick-up vervoer van centraal gelegen hotels vlakbij Taksim Square, Sultan Ahmet en Aksaray. Voordat je de boeking voltooit vragen wij je de naam van het hotel, zodat wij dit vervoer kunnen regen. Als je in hotels verblijft vlakbij het vliegveld of aan de Aziatische kant van de stad, dan kan er een extra fee berekend worden, of kunnen wij je vragen je eigen transport te regelen.
- De tour begint om 9.00, aangezien je opgehaald wordt in het hotel vragen wij je onze tour operator 24 uur van tevoren te bellen, zodat je de exacte ophaaltijd te horen krijgt. Het telefoonnummer staat aangegeven op de tickets.
- De tour is in het Engels
- Kindertickets zijn beschikbaar voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Kinderen van 0 tot en met 2 jaar kunnen gratis mee met een volwassene
- Belangrijk: de tour eindigt bij de Grand Bazaar. Het dichtstbijzijnde metrostation is Beyazit-Kapal?çar??.
- Hagia Sophia is gesloten op maandag en wordt op deze dagen vervangen door Basilica Cistern (Yerebatan Sarnici).
- De Blauwe Moskee kan op vrijdag morgen tot 13.00 enkel van buitenaf bezocht worden vanwege het gebed.
- De 'Istanbul Klassiekers Tour' is niet beschikbaar op 8 augustus, 15 oktober en 1 januari.

NB: Aangezien voertuigen niet toegestaan zijn in de Grand Bazaar stopt de bus buiten bij een Turkse tapijt winkel, waar je wordt verwelkomd om de kunst van Turske tapijten met een demonstratie te aanschouwen. Het bezoek is volledig vrijwillig en als je wilt kunt je deze overslaan en direct naar de Grand Bazaar gaan, welke op minder van 5 minuten loopafstand gelegen is. Het bezoek aan de Grand Bazaar is zonder gids, aangezien zakkenrollers eerder geneigd zijn grotere groepen als doelwit te stellen. 

Openingstijden

Duur: 4 uur van 9.00 - 13.00

Bestel

zat, 24 oct 2020

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 4 uur

Openingstijden

Routebeschrijving

Istanbul Klassiekers Tour

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!