Zoek tickets

Belangrijke update Covid-19 voor onze klanten. Lees meer

Over Ticmate

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Charm of Holland

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Charm of Holland

 
Vanaf € 122,60

Dit is een nieuw product in ons assortiment en het is al mogelijk om tickets te boeken. Informatie in het Nederlands is binnenkort beschikbaar.

Ervaar de charme van Holland. Tijdens deze rondleiding naar de meest authentieke dorpjes in Holland, zult u scenische landschappen zien met schattige windmolens, charmante kleine dorpjes, pittoreske grachten en heerlijke Nederlandse specialiteiten proeven en nog veel meer.

Hoogtepunten:
- Geniet van een 8 uur durende rondleiding door het charmante Holland
- Ga lekker lunchen op een Volendamse dijk
- Bezoek de werkplaats van een klompenmaker
- Proef Nederlandse kaas tijdens een kaasproeverij in Edam
- Verken de binnenkant van een traditionele windmolen in Zaanse Schans

Ervaar de Charme van Holland
Onderweg naar Marken, een klein vissersdorpje bekend om zijn behoud van de traditionele Nederlandse cultuur, rijde wij door het mooie landschap van Holland. In Marken neemt uw gids u mee op een wandeltocht door de charmante straten terwijl hij u vertelt over de geschiedenis van de plaats. Onderweg wordt er een bezoek gebracht aan een klompenmaker waar u de drukke ambachtsman zelf aan het werk kunt zien en hij zal de fijne vaardigheden van het maken van klompen aan u tonen.

We zetten de tocht voort per boot, waar u kunt genieten van een kopje koffie en een lekker gebakje terwijl we naar Volendam varen. Aangekomen in Volendam heeft u wat vrije tijd om het Nederlandse vissersdorpje te verkennen en te winkelen in de vele winkeltjes. Daarna ontmoeten we elkaar voor een heerlijke lunch in een restaurant langs de dijk.

Onze volgende stop is de parel van het hart van Holland, de kleine stad Edam, dat beroemd is om zijn kaas. Hier nemen wij u mee naar een kaasproeverij, zodat u Edam echt kunt proeven.

Vanuit Edam vervolgen wij onze scenische rit door het platteland naar Zaanse Schans, met zijn ongelofelijke collectie historische windmolens welke behouden zijn gebleven sinds de 18de-19de eeuw. Hier brengt u een bezoek aan een van de windmolens, zodat u de binnenkant kunt verkennen en het belang van dit Nederlandse icoon kunt ontdekken. Na ons bezoek aan Zaanse Schans gaan we terug naar Amsterdam na een hele dag genoten te hebben van de Nederlandse charme.

De rondleiding is beschikbaar in het Engels, Duits en Spaans.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort na het afronden van uw boeking zal uw e-ticket direct naar uw email verstuurd worden. Print dit gewoon uit en breng dit mee naar uw rondleiding.

Waar begint de rondleiding?
De rondleiding begint is de IJ-hal van het Centraal Station aan de uiterste oostkant. Zorg dat u 15 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Hoe lang duurt de rondleiding?
De rondleiding duurt 8 uur.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis mits ze worden vergezeld door een betalende volwassene.

Ticket categorieën

Adult 13+
Child 4-12
Infant 0-3 (free)

Bestel

maa, 1 jun 2020

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Print voucher

Live guide

Duur: 8 uur

Vertrektijden

Routebeschrijving

Charm of Holland

Adres
De Ruijterkade 34a 012 AA Amsterdam

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!