Zoek tickets

Over Ticmate

Leidende in Europa voor de verkoop van internationale tickets!

Welkom bij Ticmate.nl. dé site voor iedereen die op zoek is naar tickets voor internationale evenementen die voor vertrek alvast geboekt kunnen worden.

Ticmate is een Zweeds bedrijf met een gevarieerd aanbod van tickets voor evenementen wereldwijd zoals musea, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, theater, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor nieuwe belevenissen bij Ticmate!

  • Meer dan 3,3 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

One World Observatory - Freedom Tower

4.7 (47)
Vanaf € 32.7

One World Observatory is het hoogste observatorium in het Westelijk halfrond! Binnen 60 seconden bereikt u de top! Vanaf hier hebt u een spectaculair uitzicht over de horizon. Boek één van de meest gewilde tickets en vermijd de wachtrij bij het Observatory dek!

Hoogtepunten

- Vermijd de wachtrij bij de kassa
- Bezoek het observatie dek op zowel de 100ste en 102de verdieping
- Geniet van een spectaculair 360 graden uitzicht over New York
- Geen tijdslimiet!

Wat kan ik verwachten?

Zie New York van bovenaf
In mei 2015 werd One World Observatory Deck in het One World Trade Center op de 100ste en 102de verdieping geopend. Het is het hoogste observatorium in het Westelijk halfrond. De toren is beter bekend als de Freedom Tower, gebouwd op de grond waar het oude World Trade Center eens heeft gestaan tot die verschrikkelijke dag 9/11 in 2001.

Als u binnen komt, wordt u welkom geheten in het Global Welcome Center, waar een groot videoscherm te zien is met hierop begroetingen in allerlei talen met een wereldkaart die de herkomst van alle bezoekers laat zien. U zult het programma "Voice" volgen, wat de persoonlijke verhalen vertelt van de personen die betrokken waren bij de bouw van One World Trade Center. Daarna krijgt u een close-up van de fundamenten waarop de wolkenkrabber gebouwd is. 

Daarna stapt u in één van de vijf liften naar de 102de verdieping, dit duurt slechts 60 seconden. Op de top ziet u een virtuele sprong in tijd die de ontwikkeling van New Yorks skyline laat zien vanaf 1500 tot aan vandaag.

Dan gaat het verder met een korte presentatie van 2 minuten waarin abstracte structuren en patronen gecombineerd worden om de unieke polsslag van New York weer te geven in drie dimensies.

Op de 100st verdieping van de Onservatory, ook wel Discovery Level genoemd, geeft u een 360-graden uitzicht in alle richtingen en ziet u de bekende bezienswaardigheden in een oogopslag. 

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
De tickets worden handmatig voor u geboekt. Dit kan tot 48 uur duren voordat u de e-tickets ontvangt per e-mail. Print deze uit en neem mee naar de One World Observatory. 

Hoe werkt het?
U simpelweg kiest tijdstip en datum wanneer u de One World Observatory wilt bezoeken. Zorg dat u minstens 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Hoe lang zijn mijn tickets geldig?
Uw tickets zijn alleen geldig op het tijdstip en datum dat u gekozen heeft tijdens uw boeking.

Belangrijke informatie

- Let op: u moet door beveiliging om de One World Observatory binnen te komen, dus breng geen grote tassen of bagage mee.
- Met uw e-ticket kunt u helaas de wachtrijen bij de beveiliging niet vermijden net zo min als de wachtrijen bij de lift die op en neer gaat naar het uitzichtdek. De skip the line tickets gelden alleen maar voor de ingang naar de toren.

Ticket categorieën

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Nee, maar kinderen onder de 6 jaar zijn gratis mits ze begeleid worden door een betalende volwassene.

Openingstijden

Openingstijden: 1 Jan-30 Apr: 9:00 tot 21:00 (laatste toegang om 20:15). Openingstijden: 1 Mei-4 Sep: 8:00 tot 21:00 (laatste toegang om 20:45). Openingstijden: 5 Sep-31 Dec: 9:00 tot 21:00 (laatste toegang om 20:15). Openingstijden: 4 Jul: 8:00 tot 18:00 (laatste toegang om 17:15). Openingstijden: 11 Sep: 12:00 tot 21:00 (laatste toegang om 20:15). Openingstijden: 24+31 Dec: 9:00 tot 19:00 (laatste toegang om 18:15).

Print voucher

Bespaar tijd - priority entrance

Openingstijden

Routebeschrijving

One World Observatory

Adres
One World Trade Center, 285 Fulton Street, New York, New York, 10007

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!