Zoek tickets

Over Ticmate

Leidende in Europa voor de verkoop van internationale tickets!

Welkom bij Ticmate.nl. dé site voor iedereen die op zoek is naar tickets voor internationale evenementen die voor vertrek alvast geboekt kunnen worden.

Ticmate is een Zweeds bedrijf met een gevarieerd aanbod van tickets voor evenementen wereldwijd zoals musea, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, theater, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor nieuwe belevenissen bij Ticmate!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Informatie over de locatie

Luxor

Luxor

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Blue Man Group - Las Vegas

Blue Man Group - Las Vegas

Vanaf € 75.7

Blue Man Group in Las Vegas valt eigenlijk niet uit te leggen, je moet het zien en wel LIVE! Boek uw tickets voor de Blue Man Group in Las Vegas hier en word weggeblazen!

De nieuwste show van de Blue Man Group in Las Vegas staat bomvol met opzwepende muziek, sensationele technologie en innovatieve interacties met het publiek. De nieuwe geïntensiveerde show is een zinderende ervaring boordevol energie die innovatieve losbandige instrumenten introduceert, en een humoristische kijk geeft op robots en creativiteit en een mind-blowing (letterlijk) tour binnen ons zenuwstelsel van het menselijk brein.

Elke avond geeft de Blue Man Group in Las Vegas een fantastisch spektakel weg dat tevens een geestverheffend en oer behaaglijk ervaring geeft die je lustig en levendig laat voelen en die je in direct in contact laat staan met de mensen om je heen.

Routebeschrijving

Luxor

Adres
3900 S. Las Vegas Blvd Las Vegas NV US

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!