Zoek tickets

Over Ticmate

Leidende in Europa voor de verkoop van internationale tickets!

Welkom bij Ticmate.nl. dé site voor iedereen die op zoek is naar tickets voor internationale evenementen die voor vertrek alvast geboekt kunnen worden.

Ticmate is een Zweeds bedrijf met een gevarieerd aanbod van tickets voor evenementen wereldwijd zoals musea, rondleidingen, toeristische attracties, vervoer, musicals, theater, voetbal en meer, veel meer!

Ticmate is actief in 40 landen op 6 continenten en verkoopt tickets voor evenementen in steden wereldwijd, van Praag in het oosten naar Las Vegas in het westen.

Wat wordt uw volgende bestemming? Vind en boek tickets voor nieuwe belevenissen bij Ticmate!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    Voel je 100% veilig tijdens het betalen via onze website

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Informatie over de locatie

Vaticaan, Catacomben en St. Pieters Basiliek

Vaticaan, Catacomben en St. Pieters Basiliek

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Vaticaan Museum, Sixtijnse Kapel, catacomben en St. Pietersbasiliek

4.5 (800)
Vanaf € 62.8

Deze best verkochte tour omvat het meeste van de beroemde Vaticaan Stad, de Vaticaan Musea, de Sistine Kapel, De Vatacombs (ondergrondse graven van vroegere pauzes) en St. Pieter Basiliek. Boek uw tickets vanaf thuis en verzeker uw plaats op deze populaire tour!

Hoogtepunten

- Geniet van een 3-uur durende rondleiding door Vaticaan Stad
- Verken de wereldberoemde Vaticaan musea
- Ervaar de schoonheid van de Sistine Kapel
- Zie de ondergrondse graven van vroegere pauzen - de Vatacombs)
- Bewonder de St. Pieter Basiliek.

Wat kan ik verwachten?

Ervaar de hoogtepunten van Rome
Op deze tour ziet u de hoogtepunten van waarschijnlijk de meest belangrijke kunstcollectie in de wereld, waaronder de Kamers van Raphael, De Sistine Kapel en de Belvedere Binnenplaats.

Uw Engels sprekende gids zal u een duidelijk overzicht geven van alles wat u ziet, met name de Sistine Kapel en de beroemde schilder Michelangelo en hij zal ervoor zorgen dat u het meeste haalt uit uw tijd in Vaticaan Stad. De gidsen op onze Vaticaan tours zijn erg populair en ze krijgen vaak complimenten van onze gasten.

Na het verlaten van de Sistine Kapel wordt u ondergrond geleid, naar de Vatacombs, een ruimte in het Vaticaan die niet vaak gezien wordt en waar zich de graven van vroegere pauzen bevinden.

Daarna gaat u naar de St. Pieter Basiliek, de grootste basiliek in de wereld, gebouwd op wat men gelooft, de overblijfselen van St. Peter. Hier kunt u genieten van het magnifieke aanblik van de dom vanaf de grond. (Let op: deze tour is niet inclusief toegang tot de dom, dus u kunt deze alleen van buiten bewonderen. Tickets hiervoor kunnen ter plaatse gekocht worden).

De tour eindigt buiten bij de magnifieke Basiliek waar u vertelt wordt over de geschiedenis van Vaticaan stad, de Zwitserse Wachter en hoe het St. Pieter plein is ontworpen.

De tour is in het Engels.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij het kantoor van When in Rome Tours. Het adres staat op uw e-ticket.  Zorg ervoor dat u minstens 30 minuten voor vertrek aanwezig bent.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt buiten bij de St. Pieter Basiliek.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 3 uur.

Is er een dress code?
Ja, er is een strikte dress code in het Vaticaan. Schouders en knieën van zowel vrouwen als mannen moeten bedekt zijn. Sandalen zijn geschikt.

Belangrijke informatie

- U zult alle officiële wachtrijen vermijden, en deze kunnen soms uren lang zijn. Maar op bepaalde dagen zoals nationale feestdagen, weekends en religieuze vakanties kan er soms en wachtrij zijn. Dit kan niet voorkomen worden maar deze wachttijd is veel korten dan de publieke wachttijd.

- Annuleringen kunnen op korte termijn plaatsvinden. In dat geval zullen wij contact met u opnemen en u een alternatieve datum aanbieden of u krijgt uw geld retour.

- Vanwege veiligheidsredenen raden wij u aan geen grote tassen of pakketten mee te brengen.

- Deze tour is een wandelroute, aangezien er geen voertuigen zijn toegestaan in Vaticaan Stad, dus zorg ervoor dat u geschikte schoenen draagt.

Ticket categorieën

Zijn er kaartjes voor kinderen?
Ja, er zijn kaartjes voor kinderen beschikbaar tussen de leeftijd van 5 tot 17 jaar. Kinderen onder de 5 jaar zijn gratis mits ze vergezeld worden door een betalende volwassene.

Openingstijden

- April tot oktober om 08:45, 11:00 en 13:00 - November tot maart om 11:00 - Zorg ervoor dat u 30 minuten vóór de aanvang van de rondleiding aanwezig bent. - Gesloten op zondag en andere religieuze feestdagen!

Wat is niet inbegrepen?

- Necropolis

Bestel nu

Fantastisch: 4.5 – 800 Recensies

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd - priority entrance

Audio gids

Live guide

Duur: 3 uur

Wat is inclusief?

- Een rondleiding met gids door Vaticaan stad
- Toegang tot de Sixtijnse Kapel en de Sint Pietersbasiliek
- Toegang tot de Vatacomben

Openingstijden

Routebeschrijving

Vaticaan, Catacomben en St. Pieters Basiliek

Adres
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Roma, Italy

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!