Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

London Eye

4.0 (313)
Vanaf € 28.4

Bezoek één van Londen's top attracties en ervaar het geweldige uitzicht over Londen vanaf de London Eye! Boek tickets vanuit thuis en bespaar tot 20% op tickets vergeleken met prijzen aan de kassa. 

Exclusieve online aanbieding
**Nu spaar je 20% op tickets voor de Coca-Cola London Eye.

Hoogtepunten

- Bespaar 20% op tickets!**
- Meest spectaculaire uitzicht over Londen vanaf de top
- Sla de wachtrij over met je vooraf gekochte Fast Track Ticket*
- Geniet van een 30 minuten durende rit met het reuzenrad
- Gratis entree voor de 4D cinema ervaring
- Open tickets, geldig voor een maand vanaf de door u gekozen datum
- E-tickets direct verzonden per e-mail
- Boek een combo ticket met een riviercruise en bespaar 10%
- Koop een ticket met champagne en ontvang de eerst beschikbare Champagne Ervaring capsule.

Wat kan ik verwachten?

Het beste uitzicht over Londen
Aan de overkant van de Big Ben, direct bij de Theems, ligt één van de bekendste monumenten van Londen, het reuzenrad de London Eye. Ervaar het fantastische uitzicht op de stad vanaf 135 meter boven zeeniveau. Een volledige ronde met dit beroemde rad in één van de 32 gesloten capsules duurt circa 30 minuten.

Kies een combo ticket met de London Eye riviercruise
De London Eye riviercruise vertrekt dagelijks bij de voet van de London Eye. Boek een combo ticket voor en bespaar 10% op uw tickets!

Hoe werkt het?

Wanneer u de tickets boekt, kiest u de aankomstdatum in Londen als 'Geldig vanaf' datum. Vanaf deze dag zullen de tickets een maand lang geldig zijn. Kies hierna het aantal tickets en klik zoeken. Vervolgens kiest u het aantal volwassene- en kindertickets, of het aantal fast-track tickets. Voor de betaling kunt u nog tickets voor andere attracties of vervoersmogelijkheden aanschaffen.

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Zodra de boeking voltooid is, ontvangt u een e-mail met hierin de Voucher. Print deze uit en neem ze mee naar de London Eye, waar u de tickets ophaald bij de 'pre-booked' ticket balie.

Wanneer u de tickets ophaalt bij de London Eye, neem dan een geldig legitimatiebewijs met pasfoto en de credit card waarmee betaald is mee. De London Eye behoudt het recht om passagiers te weigeren wanneer zij deze niet kunnen tonen op verzoek.

Belangrijke informatie

U bespaart 20% vergeleken met de prijzen van het 'Flexi Time' ticket (online prijs vanaf GBP 28).

Tijdens de weekenden en in vakanties kan het voorkomen dat er ook voor de Fast Track ingang een beperkte wachtrij staat. In dit geval bent u vanzelfsprekend alsnog substantieel sneller dan met gewone tickets.

De speciale cruise-combo aanbieding geldt het hele jaar behalve in juli en augustus.

Dit ticket geeft toegang tot een speciale ingang voor vooraf geboekte tickets. Hier is de wachtrij normaliter korter dan bij de reguliere kassa.

Ticket categorieën

Verwen uzelf en kies voor de optie met een glas champagne
Ook hier krijgt u Fast Track tickets. Toon uw e-ticket bij de ingang en stap in de eerstvolgende speciale champagne capsule of boek een tijdstip dat u beter schikt voor een van de opvolgende dagen. 

Wilt u de wachtrij overslaan?
Wij verkopen twee verschillende tickets voor de London Eye:

1: Volwassene en Kinder Tickets zijn algemene tickets. Als u deze tickets koopt vermijd u de wachtrij voor de kassa. Ga direct naar de balie voor vooraf beboekte tickets om hier de voucher om te wisselen in tickets.Wanneer u de originele tickets heeft, kunt u direct naar het reuzenrad om hier aan te sluiten in de rij voor een van de capsules. Deze wachtrij kunt u met de reguliere tickets niet overslaan, maar wel de rij voor de kassa!

2: Fast Track Tickets. Met dit Fast Track Ticket slaat u zowel de rij voor de kassa als de rij voor de ingang van de capsules over. In plaats van het wachten voor de kassa gaat u direct naar de ingang voor vooraf gekochte tickets, om de voucher om te ruilen voor uw tickets. Met de tickets gaat u meteen naar de ingang voor Fast Track tickets.

Fast Track tickets zijn de snelste en meest comfortabele tickets voor de London Eye!

Zijn er kindertickets?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen van 3 t/m 15 jaar. Let wel dat kinderen niet naar binnen mogen zonder een volwassene. 

Openingstijden

Dagelijks van 11:00 tot 18:00 (27 mei - 3 september 10:00 tot 20:30). Closed Dec 25th.

Zeer Goed: 4.0

Bestel

don, 15 nov 2018

Bestseller

Direct bevestiging

Print voucher

Bespaar tijd - skip the line

Audio gids

Live guide

Wat is inclusief?

- Ticket voor de London Eye
- Gratis entree tot de 4D cinema ervaring

Openingstijden

Dagelijks van 11:00 tot 18:00 (27 mei - 3 september 10:00 tot 20:30). Closed Dec 25th.

Routebeschrijving

London Eye

Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London