Een Avond in het Schönbrunn Paleis

Een Avond in het Schönbrunn Paleis

Prijs vanaf € 59.00

Een Avond in het Schönbrunn Paleis is onvergetelijk. Combineer uw Schönbrunn Paleis Wenen rondleiding tour ticket met een mooi diner in het Café-Restaurant Residenz of een concert met het Schönbrunn Paleisorkest in de Oranjerie!

Een Avond in het Schönbrunn Paleis is de beste manier om een avond uit te combineren met een bezoek aan het prachtige Rococo paleis uit 1640.

 

Pakket 1, Diner en Concert:

Om 18.30u wordt het diner geserveerd in het Café-Restaurant Residenz, dat zich bevindt in de voormalige keuken van het Schönbrunn Paleis. Dit gebouw, dat staat op het zogenoemde Ehrenhof, wat tegen de hoofdingang van het paleis aanligt. Hier wacht een elegant 3 gangen menu diner bij kaarslicht op u (drankjes zitten niet in de prijs inbegrepen). In de zomerperiode wordt het diner geserveerd in het gezellige eetgedeelte buiten. Om 20.30u.(deuren gaan open om 20.00u.) begint het concert. De concertlocatie is voor Mozart gedurende zijn carrière altijd van groot belang geweest: de volledig gerestaureerde Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. De muziekuitvoering is door het gerenommeerde Schönbrunn Paleisorkest Wenen, begeleid door zang en balletdansers. J. Strauss en W.A. Mozart staan op het programma.

Pakket 2, Paleis Tour en Concert:

Keizerin Maria Theresa waardeerde de unieke atmosfeer van het Schönbrunn Paleis en maakte het haar zomerresidentie. Van Keizer Franz Joseph I wordt gezegd dat hij een voorliefde had voor het weelderige paleis en zijn park. Deze tour neemt u ver terug de tijd in! Een audiogids begeleidt de individuele gast tijdens deze tour door de privévertrekken en de ceremoniële kamers van het  Schönbrunn Paleis. (Gedurende de wintermaanden raden we de gasten aan om niet later dan 15.30 u. met de Audiogids tour te starten. Gedurende de zomerperiode, gelieve de tour niet later dan 16.00u te starten) 

Om 20.30u.(deuren gaan open om 20.00u.) begint het concert. De concertlocatie is voor Mozart gedurende zijn carrière altijd van groot belang geweest: de volledig gerestaureerde Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. De muziekuitvoering is door het gerenommeerde Schönbrunn Paleisorkest Wenen , begeleid door zang en balletdansers. J. Strauss en W.A. Mozart staan op het programma.

 

Pakket 3, Paleis Tour, Diner en Concert:

Keizerin Maria Theresa waardeerde de unieke atmosfeer van het Schönbrunn Paleis en maakte het haar zomerresidentie. Van Keizer Franz Joseph I wordt gezegd dat hij een voorliefde had voor het weelderige paleis en zijn park. Deze tour neemt u ver terug de tijd in! Een audiogids begeleidt de individuele gast tijdens deze tour door de privévertrekken en de ceremoniële kamers van het  Schönbrunn Paleis. (Gedurende de wintermaanden raden we de gasten aan om niet later dan 15.30 u. met de Audiogids tour te starten. Gedurende de zomerperiode, gelieve de tour niet later dan 16.00u te starten).

Om 18.30 u. wordt het diner geserveerd in het Café-Restaurant Residenz, dat zich bevindt in de voormalige keuken van het Schönbrunn Paleis. Dit gebouw, dat staat op het zogenoemde Ehrenhof, wat tegen de hoofdingang van het paleis aanligt. Hier wacht een elegant 3 gangen menu diner bij kaarslicht op u (drankjes zitten niet in de prijs inbegrepen). In de zomerperiode wordt het diner geserveerd in het gezellige eetgedeelte buiten.

Om 20.30 u.(deuren gaan open om 20.00 u.) begint het concert. De concertlocatie is voor Mozart gedurende zijn carrière altijd van groot belang geweest: de volledig gerestaureerde Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. De muziekuitvoering is door het gerenommeerde Schönbrunn Paleisorkest Wenen , begeleid door zang en balletdansers. J. Strauss en W.A. Mozart staan op het programma.

Belangrijke Informatie:
- Uw e-tickets worden gestuurd naar uw e-mail address als een PDF document direct nadat uw boeking is voltooid, en u dient een kopie mee te brengen naar de Oranjerie waar u deze kunt inwisselen voor uw tickts. U kunt uw e-tickets inwisselen vanaf 09.00 u. alleen op de dag van de geboekte datum.
- De duur van het concert incl. pauze is 1½ tot 2 uur, en eindigt ongeveer om 22.15 u.
- Klik HIER om de stoelenplattegrond te zien van de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis.
- In de pauze van het concert krijgen VIP & Categorie A gasten een glas mousserende wijn aangeboden bij de bar.
- Op geselecteerde dagen, kunnen de concerten plaatsvinden in Grote Galerie of de Zaal van Witgoud. die zich binnen het Schönbrunn Paleis bevinden of in andere concertzalen in Wenen. U zult natuurlijk op de hoogte worden gebracht mocht de concertlocatie gewijzigd worden.
- Na afloop van de Schönbrunn Paleisconcerten zullen er taxi's gereed staan direct buiten de Oranjerie van het Schönbrunn Paleis. De metro rijdt tot middernacht met intervallen van vijf tot acht minuten.

Zeer Goed 4.0

4.0 Recensies van 2 klantrecensies
diner in Schloss Schönbrunn en concertavond in de Orangerie

Wij hebben genoten bij het diner, het eten was heerlijk goede bediening en het concert was voor ons super, de zaal is modern maar de akoestiek in deze zaal was prachtig. Wij hebben genoten en het was goed geregeld door Wenen tickets .nl

Pieternella, Barendrecht
ZON, 22 MEI 2016
4.0
Dinee en concert

Alles keurig geregeld. geen rijen en geen wachttijden.
Lichtvoetige uitvoering van serieuze muziek.
Heel leuk en sfeervol.

C j van, Spijkenisse
DON, 13 AUG 2015
4.0

Info

Een Avond in het Schönbrunn Paleis
Oranjerie Schönbrunn Paleis
Oranjerie Schönbrunn, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wenen

Een Avond in het Schönbrunn Paleis
Openingstijden
Afhankelijk van welk pakket u kiest, variëren de aanbevolen vertrektijden!

Routebeschrijving

Routebeschrijving
U-bahn Schönbrunn Station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen