Avond voedsel tour per fiets

Avond voedsel tour per fiets

Prijs vanaf € 49.00

Onze Avond voedsel Tour per fiets is een van onze favorieten! Tijdens deze tour kunt u nog meer zien van Berlijn! Bezoek de opwindende buurt van Prenzlauer Berg en probeer enkele van onze favoriete plaatsen. Al het eten is inclusief!

Hoogtepunten:
- Geniet van een plezierige voedsel tour per fiets
- Proef het Berlijnse eten
- Verken de opwindende buurt van Prenzlauer Berg
- Bekijk historische plaatsen
- Geniet van de rondleiding door een plaatselijke inwoner.

Eet en fiets uw weg door Berlijn
De geschiedenis van Berlijn heeft geholpen bij het creëren van een dynamische cultuur en culinair landschap welke u kunt ervaren tijdens deze tour. We stoppen bij een aantal stoere plaatsen die totaal anders zijn dan wat u normaal tegenkomt op onze tours.

Tijdens de rit kunt u genieten van een progressieve 3-gangen maaltijd als we stoppen bij verschillende plaatsen waarvan wij houden. Al hoewel de volgorde soms verandert, steunen wij altijd de plaatsen die in het bezit zijn van de lokale bevolking, die trots zijn op hun eten en natuurlijk onze favorieten.

Het is niet alleen een wonderlijke avondrit, u kunt ook luisteren naar de geschiedenis van de plaatsen die we bezoeken en verhalen delen over hoe het leven is in deze geweldige buurt, zowel in het verleden als nu.

Deze tour is de perfecte aanvulling op een alledaagse dag in Berlijn. Het is leuk en gevuld met eten! Onze groepen zijn beperkt in aantal, dus u zult echt een geweldige ervaring ondergaan.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u een e-ticket per mail. Print deze uit en breng uw ticket mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij de hoofdingang van de TV Toren in Alexanderplatz. Zorg ervoor dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ongeveer 4,5 uur.

Hoe lang is de fietstour?
De fietstour bedraagt ongeveer 10 km.

Krijg ik genoeg te eten onderweg?
Ja zeker. Bij elke van de drie eetpauzes krijgt uw voedsel te proeven. Tijdens deze drie eetpauzes krijgt u meer dan een normale maaltijd. U zult echt geen honger lijden.

Wat als ik een speciaal dieet volg?
Let wel, we proberen altijd om in speciale dieetvoorwaarden te voorzien, we kunnen niet garanderen dat het verstrekte voedsel tijdens de tour voldoet aan de specifieke eisen van iedereen.

 

 

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 3 klantrecensies
Super leuke fietstocht

Echt een aanrader om in een relaxte sfeer onder het genot van een hapje en drankje Berlijn te ontdekken. Hele leuke gids met super uitleg en mooie verhalen welk er voor heeft gezorgt dat deze tocht zeer geslaagd is.

John, Best
WOE, 21 JUN 2017
5.0
Lianne

Wat een geweldige manier om Berlijn te ontdekken!

Lianne
DON, 09 JUN 2016
5.0
prachtige fietstocht

Wij, zoon van 20 en ik, hebben een fantastische Food Tour gehad. Fijne gids met kennis van zaken, leuke restaurantjes met heerlijk eten en drinken, en leuk om zo door Berlijn te rijden.

Roelof, Den bommel
DIN, 17 MEI 2016
5.0

Info

Avond voedsel tour per fiets
De tour vertrekt vanaf de hoofdingang van de TV toren in Alexanderplatz.
Panoramastraße 1a 10178 Berlijn

Avond voedsel tour per fiets
Openingstijden
De tour vertrekt dagelijks om 5 PM & 6 PM.

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Avond voedsel tour per fiets

Routebeschrijving
Het dichtstbijzijnde station is Alexanderplatz.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen