Berlijn's Kerstmarkten

Berlijn's Kerstmarkten

Prijs vanaf € 12.00

Er is geen betere manier om in de kerstsferen te komen dan door een bezoek te brengen aan de traditionele Kerstmarkten van Berlijn. Met hun grote scala aan hand-gemaakte spullen en traditioneel eten en drinken is het een heerlijke decemberervaring. Wanneer je het koud neem je een Glühwein of twee om direct weer warm te worden.

We nemen je mee naar de van de mooiste markten in de stad. We beginnen de tour bij Kaiser Wilhelm Memorial Kerk, het iconische gebouw in West Berlijn, waar je zult leren over de rijke geschiedenis van dit deel van de stad. Hierna vervolgen wij onze weg naar het schitterende Charlottenburg Paleis, waar de Kerstmarkt al jaren een favoriet is van alle locals. De laatste halte is Spandau, waar één van de grootste Kerstmarkten van Duitsland is, maar welke nauwelijks door toeristen wordt aangedaan. Met haar goed behouden middeleeuwse centrum rond de 14de eeuwse Sint Nikolaas Kerk is Spandau de ideale plek om van de feestelijkheden te genieten.

Wanneer de tour ten einde komt ben je vrij om nog rond te dwalen en meer te ontdekken op jezelf.

Belangrijke informatie:
- Kort nadat de bestelling voltooid is ontvang je een e-mail met daarin een e-ticket. Print deze uit en breng hem met je mee naar de tour.
- De tour begint bij de restaurant Weihenstephaner tegenover Hackescher Markt S-Bahn station. Hier vind je de gids van Original Berlin Walks.
- Aangezien de tour deels wordt afgelegd met openbaar vervoer raden wij je aan een AB openbaar vervoer kaart te kopen. Je kunt deze tevens via de gids kopen (prijs 2013/2014 was €6.70).
- Kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis mee wanneer zij vergezeld worden door een volwassene.
- De tour is in het Engels.
- De tour gaat door ongeacht de weersomstandigheden. Zorg dus voor geschikte kledij.
- Eten en drinken is niet inbegrepen in de prijs.
- De tour wordt georganiseerd iedere Advent vrijdag, zaterdag en zondag om 13:30.
- De Berlijn Kerstmarkt tour eindigt bij de Charlottenburg Palace.

Info

Berlijn's Kerstmarkten
Wees outside restaurant Weihenstephaner tegenover Hackescher Markt S-Bahn-station 10 minuten voordat de tour begint. Hier vind je de gids van Original Berlin Walks.

Berlijn's Kerstmarkten
Openingstijden
Advent vrijdagen, zaterdagen en zondagen om 13:30.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem de S- of U-Bahn naar Hackescher Markt Station.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen