Bernabeú Stadion

Bernabeú Stadion

Prijs vanaf € 25.00

Het stadion van Real Madrid; “Estadio Santiago Bernabéu” is enorm indrukwekkend met plaats aan meer dan 80.000 toeschouwers. Tickets voor een rondleiding van Estadio Santiago Bernabéu kunnen alleen hier gereserveerd worden!

Deze volledige rondleiding van Santiago Bernabéu, het stadion van Real Madrid, is de beste manier om dit machtige stadion te bezichtigen.

U krijgt de gelegenheid om dit machtige stadion te bewonderen zonder de beperkingen die er normaal gesproken met een wedstrijd zijn en u krijgt toegang tot plekken die u alleen in uw hoofd heeft kunnen voorstellen.

Dit stadion met al zijn mythen wacht op u;
• een Panoramisch uitzicht op het stadion
• bezoek aan de Trofeeën zaal
• loop rond de middenstip
• bekijk de spelerstunnel en de spelersbank
• bekijk de kleedkamers
• zie de perskamers
• de tour eindig natuurlijk met een bezoek aan Bernabéu MegaStore waar u al uw real Madrid souvenirs waar u naar op zoek bent, kunt aanschaffen!

Belangrijke informatie :
- Duur: minstens 1½ tot 2 uur.
- De ticket is ALLEEN geldig voor de gereserveerde datum.
- De tour is ma, tot zon, van 10:00 u. tot 18:30 u. Gesloten op wedstrijddagen en de dag voor Europese en Internationale wedstrijden!
- U krijgt toegang voor uw gereserveerde tour door uw e-ticket / voucher (die we naar uw e-mail adres toesturen direct nadat uw boeking is voltooid) in te wisselen voor de toegangsticket voor de Stadion rondleiding bij Loket 10 naast ingang 7. Hier krijgt u uw rondleiding ticket, ga daarna direct door naar Toren B waar de rondleiding begint! Let op: dit zijn geen skip the line tickets dus het kan zijn dat er een rij bij Loket 10 staat, deze zijn meestal niet lang.
- Kinderleeftijd is van 5 tot 14 jaar oud. Kinderen onder de 5 jaar hebben gratis toegang.
- Een gedeelte van deze tour wordt te voet afgelegd, dus zorg ervoor dat u gepast schoeisel draagt!

- Bernabéu Stadium Rondleiding start en eindigt bij het Santiago Bernabéu Stadion.

Fantastisch 4.4

4.4 Recensies van 39 klantrecensies
Schitterend stadion

Het Bernabeú stadion is een groot en mooi ingericht stadion waar zelfs de niet voetballiefhebber zijn ogen uitkijkt. Goed en mooi uitgebreide rondleiding die je op je eigen tempo kunt uitvoeren en diverse interactieve schermen waar je de hele geschiedenis en historie van de club kunt volgen. Je komst letterlijk overal van tribune, naar museum, naar spelers- en vipruimtes en sluit af met natuurlijk de winkel waar je letterlijk alles kunt kopen. Een mooi en geweldig stadion een aanrader voor iedereen.

Jjm, Weert
DIN, 03 OCT 2017
4.4
Schitterend stadion

Het Bernabeú stadion is een groot en mooi ingericht stadion waar zelfs de niet voetballiefhebber zijn ogen uitkijkt. Goed en mooi uitgebreide rondleiding die je op je eigen tempo kunt uitvoeren en diverse interactieve schermen waar je de hele geschiedenis en historie van de club kunt volgen. Je komst letterlijk overal van tribune, naar museum, naar spelers- en vipruimtes en sluit af met natuurlijk de winkel waar je letterlijk alles kunt kopen. Een mooi en geweldig stadion een aanrader voor iedereen.

Jjm, Weert
DIN, 03 OCT 2017
4.4
groots

parchtig groots stadion!!!

Hm, Uitgeest
ZON, 27 AUG 2017
4.4
Beautiful Bernabeu

Geweldige attractie voor de voetbalfans in ons gezin!

Wel helemaal geen idee wat het nut is van het op voorhand boeken. Gewoon in dezelfde rij gaan staan als de mensen met cash en kaart. Zelfde prijs! Iemand moet hier beter van worden, maar het is zeker de reiziger niet!

Paul
ZAT, 01 JUL 2017
4.4
Erg indrukwekkend!

Erg indrukwekkend: het stadion zelf, maar ook de kleedkamers, prijzenkasten en historie.
Zeker de moeite waard om te bezoeken!

A., Den haag
ZON, 05 MRT 2017
4.4
Je alles goed

Alles perfect

Ed, Klein zundert
VRI, 10 FEB 2017
4.4
Bezoek Bernabeu stadion

Erg leuke ervaring en zeer de moeite waard.

Steven, Emmeloord
DIN, 27 DEC 2016
4.4
Stadium Real Madrid

Het is zeker de moeite waard om het Bernabeu Stadium te bezoeken. Ook als je niet specifiek een Real Madrid of voetbalfan bent is het indrukwekkend om een keer door zo'n groot stadion te struinen.
Vooral ook omdat je op zo veel plekken kan komen zoals de kleedruimtes, persruimte, de dugout en bij het veld.

Ronald, Wijchen
MAA, 09 MEI 2016
4.4
leuke, complete tour

ook als niet echt voetbalfanaat leuk om te zien en mee te maken!

Monique
MAA, 09 MEI 2016
4.4
Indrukwekkend stadion

De stadiontour van Santiago Bernabeu is in 1 woord fantastisch, dit is zo mooi in elkaar gezet met videowanden, oude beelden, de comptete historie van de grootste voetclub ter wereld gaat aan je voorbij. Je kunt overal kijken, kleedkamers, persruimte, dugouts het is echt een must voor iedere voetballiefhebber, zelfs als je dat niet bent is dit ook nog een geweldige ervaring!

Michel, Veldhoven
DIN, 22 MRT 2016
4.4
Aanrader

Als je van voetbal houdt moet je hier geweesr zijn. Maar ook voor niet voetbal liefhebbers moet dit stadion toch indruk maken. Groots museum en een mooie toer. Echt een aanrader dus.

Bianca, Roosendaal
DON, 17 MRT 2016
4.4
Geweldig!

Wat een belevenis! Als je wilt kun je er wel de hele dag door brengen. Heel veel te zien veel informatie en je mag echt bijna overal komen. De perskamer, het veld de kleedkamers we hebben alles van heel dichtbij mee gemaakt. Een aanrader.

Monique, Almere
VRI, 04 MRT 2016
4.4
AANRADER

Schitterend stadion met een mooie tour door de geschiedenis van deze prachtige club. Ook erg leuk om in de kleedkamers te kijken en in de dug-out te kunnen zitten.

S.j., Grou
WOE, 02 MRT 2016
4.4
Beter dan verwacht

Na zo'n bezichtiging merk je pas de druk op de spelers, coach en zie je hoe groot Real Madrid is. Indrukwekkend hoe ze dit tijdens de tour tot uitdrukking laten komen. Je kunt je eigen tempo bepalen, maar ik raad wel aan om zo vroeg mogelijk te gaan.

Max, Voorhout
DIN, 01 MRT 2016
4.4
bezoek op maandag 1 februari 2016

De vorige avond naar de wedstrijd Real Madrid-Espagnol ( 6-0 ) geweest, dus het bezoek de volgende dag sloot hier mooi op aan. Geweldig stadion met een afwisselende tour en uitleg in het Engels. Een aanrader voor iedere bezoeker in Madrid met een beetje belangstelling voor de voetbalsport.

Marinus, Haarlem
DON, 04 FEB 2016
4.4
Bezoek Bernabeustadion

Aangenaam om op eigen tempo het stadium te verkennen.

Inge, Nieuwpoort
DIN, 11 AUG 2015
4.4
GEWELDIG

Een fantastische ervaring voor jong en oud! Super dat je zelf de rondleiding kon afleggen!

Els, Lebbeke
ZAT, 25 JUL 2015
4.4
Aanrader, ook voor een niet voetballiefhebber!

Ons bezoek aan het Bernabéu was erg indrukwekkend. Je kunt lekker op eigen tempo door het complex sjouwen. Wel jammer dat we het gras alleen mochten zien, niet aanraken.

Christian, Groningen
MAA, 15 JUN 2015
4.4
Superleuk!!

Een hele mooie ervaring zo achter de schermen te mogen kijken van zo'n grote voetbalclub.
Zeer de moeite waard!

Conny, Amsterdam
DON, 04 JUN 2015
4.4
Bernabeu Stadium

Er was geen rondleider bij de tour, daardoor kon je eigen tempo alles rustig bekijken! Het was heel leuk!

R, Bilthoven
WOE, 06 MEI 2015
4.4
bezoek Stadion in Madrid

Is een aanrader, er werd op internet aangegeven dat de rondleiding ongeveer 1 uur zal gaan duren, doordat je je eigen tempo neemt, werd het een bezoek van 3 uur,
Je bepaalt zelf hoe lang je bij een item wilt blijven.

Er was zoveel te zien duidelijk aangegeven met borden waar je wel en niet mocht komen.
Om de tickets op te halen werd duidelijk aangeven in je Email waar je in het Stadion het kunt ophalen, en werd door de medewerkster aangegeven waar de tour begint.

Gewoon Klasse

Jerry, Zoetermeer
DON, 30 APR 2015
4.4
Prachtig

Als voetballiefhebber is het prachtig om in zulks een stadion van een wereldclub te staan.
Ik kreeg gewoon kippenvel bij het betreden van het stadion.
Zeker een aanrader voor menig voetballiefhebber.

Boeking via madridtickets verliep vlekkeloos.

Nicky, Hoevenen
ZAT, 18 APR 2015
4.4
Bezoek wedstrijd en "Grand Tour Bernabeu"

Grandioos stadion, enthousiaste mensen en vooral goed "zicht", waar je ook zit. Dit doordat het stadion "stijl" is gebouwd. Een hele beleving !

Henri, Hardenberg
DON, 09 APR 2015
4.4
Prachtige middag

Nadat ik op zondagavond 1 maart al aanwezig was geweest in het prachtige Estadio Santiago Bernabeu voor de wedstrijd tussen Real Madrid en Villareal, stond op 2 maart de stadiontour op het programma. Op een zon overgoten dag heb ik een fabtastische middag gehad in het Bernabeu. Indrukwekkende tour die zeker zijn geld waard is. Duur zo'n 2 a 2,5 uur. Ook een aanrader is het Real Cafe Bernabeu. Heerlijk eten met uitzicht op het veld.

Jesse, Veldhoven
VRI, 13 MRT 2015
4.4
leuke sfeer tijdens wedstrijd

indrukwekkende stadion

Demir, Tilburg
WOE, 25 FEB 2015
4.4
Real madrid

Leuke toegankelijke attractie. Je mag in tegenstelling tot stadion Barcelona veel meer plekken zien. Dug-out, kleedkamers, etc

Lisette, Tilburg
ZAT, 01 NOV 2014
4.4
Fantastische tour

Wij (mijn zoon van 21 en ik zijn moeder) hebben een fantastische middag beleefd in het stadion van Real Madrid. Allereerst helemaal naar boven in het stadion waar vandaan je mooie foto"s kunt maken daarna naar beneden de prijzen galerij in waar je de geschiedenis van Real kunt volgen vol met foto's en video's. Daarna naar beneden het veld op en op de ere tribune zitten en op de spelers bank plaats nemen, daarna naar beneden de kleedkamers in en de perszaal in waar je zelf achter de tafel mag plaatsnemen. Er volgt dan nog een foto moment met je favoriete speler en dan eindigt de tour in de Real winkel.
Onze tour heeft ongeveer 4 uur geduurd en was echt top!! Mocht je langer of korter willen blijven is dit geen enkel probleem.

Elisabeth, Zandvoort
DON, 30 OCT 2014
4.4
Mooi stadion, fijne tour

Wij hebben genoten. We dachten dat de tour georganiseerd was, maar je gaat gewoon op eigen houtje naar binnen en je volgt een route door het stadion die is aangegeven met borden en linten.
Het stadion is prachtig, ze hebben in het stadion een soort museum gemaakt, met alle prijzen, filmbeelden, gouden schoenen, info over de spelers van nu en dergelijke.
Je volgt tijdens de tour het hele stadion, van boven en vanaf het veld, je kan op de plek van de trainer zitten, je loop door de spelerssgang heen als ze het veld op komen, en je kan de kleedkamers en douches bekijken. Leuk en je bent er zeker anderhalf uur mee bezig!

Johanneke, Amsterdam
DIN, 14 OCT 2014
4.4
BESTE TICKETSERVICE

Het was makkelijk te regelen en alles was perfect inorde!


AANRADER!!

Emilie, Brasschaat
ZAT, 20 SEP 2014
4.4
Tour Bernabeu

Wij vonden de tour zeer indrukwekkend. Voor onze
zoon was het een droom die uitkwam. De tour was ook
zeer goed aangegeven en mochten op veel plekken kijken.
Het enigste kleine minpuntje was dat we niet op de middenstip
mochten staan, omdat het te druk was en het gras besproeid
werd. En wat leuk zou zijn voor de kids als ze bv op goal zouden
mogen schieten. Misschien een leuke toevoeging aan de tour.
Maar voor de rest was het een zeer geslaagde dag. Top.

Judith, Born
MAA, 18 AUG 2014
4.4
Bezoek Bernabeau

Samen met mijn zoon de rondleiding gevolgd prachtig stadion en goed georganiseerd.

Gezienus, Dalen
MAA, 18 AUG 2014
4.4
Wat een groot stadion

Enorme indruk heeft het stadion gemaakt op ons. Wat groot! En wat een leuke tour hebben we mogen maken door het stadion. De kleedkamers, de spelerstunnel, de dugout, de perskamer. Met Ronaldo op de foto... Super was het. Alleen jammer dat je met je bevestiging alsnog in de rij moet om kaartjes op te halen.

Marjon, Aalsmeer
DIN, 22 JUL 2014
4.4
Een aanrader voor de voetballiefhebber.

ik ben zelf geen enorme kenner/liefhebber, maar mijn 15-jarige zoon wel en RM is zijn favoriete club, dus uiteraard hun stadion bezocht. En ik moet zeggen dat zelfs ik onder de indruk was. Je begint bovenaan (kan gelukkig via roltrappen) en wordt zo stapsgewijs naar beneden geleid, waarbij je door het interactieve "museum" geleid wordt. Diverse prachtige zalen met muren vol met beeldschermen, pakkende promo films, historische film verslagen, etc. En als laatste kom je bij het veld, mag je in de dug-out zitten en sluit je af met een bezoek aan de kleedkamers. De VIP-boxen waren gesloten, maar ik geloofd dat die normaliter ook tot de tour behoren. Hele goede PR voor deze club.

Marilyn, Almere
MAA, 14 JUL 2014
4.4
Fijne rondleiding

Zag er allemaal netjes uit, indrukwekkend

Sabrina, Reuver
WOE, 25 JUN 2014
4.4
perfect

perfect geregeld

Herwig, Blanden
DON, 06 MRT 2014
4.4
mooi stadion

De moeite waard ... zeker niet overslaan als je voetballiefhebber bent en iets leuks wilt doen ...

Mark, Den haag
DIN, 04 MRT 2014
4.4
Wouter, Hoenderloo

Super leuk om daar een paar uurtjes rond te lopen/kijken.
Je komt echt overal in het stadion.
Ronduit.....een geweldige ervaring.

Wouter, Hoenderloo
DIN, 04 MRT 2014
4.4
weekendje weg

voor de niet voetballiefhebbers is het zeker ook de moeite waard

Luc, Moorsele
MAA, 24 FEB 2014
4.4
Super leuk

Het was een hele leuke ervaring, we hebben er van genoten.Boeken ging eenvoudig, dus helemaal top . Bedankt

Marjan, Hoofddorp
DON, 26 SEP 2013
4.4

Info

Bernabeú Stadion
Estadio Santiago Bernabéu
Avenida de Concha Espina 1, Madrid
Ga daarna direct door naar Toren B waar de rondleiding begint!

Bernabeú Stadion
Openingstijden
ma - za van 10:00 tot 19:00
zo & nationale feestdagen van 10:30 - 18.30.
Gesloten op wedstrijddagen!

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Metro Santiago Bernabéu Station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen