Dag trip naar het Como meer

Dag trip naar het Como meer

Prijs vanaf € 101.00

Laat de drukte van de grote stad Milaan achter je en ga mee naar het platteland. De schitterende Alpen, verbluffende meren, fabuleuze villa's en de Zwitserse grens wachten allen mop je op slechts een uur buiten de stad. Tijdens deze tour ontdek je het beste van Lugano, het Como Meer en Bellagio.

Hoogtepunten
- Volledige dag tour naar het Como Meer, Lugano en Bellagio
- 2-uur durende cruise over het Como Meer
- Bezoek aan het schitterende stadje Bellagio, tevens bekend als 'de parel van het Como Meer'
- Vrij tijd om te besteden in Lugano, Zwitersland

De eerste bestemming van de tour is Como, waar we aan boord van een boot gaan voor een 2-uur durende cruise over het meer. Dit is een unieke mogelijkheid om te kunnen genieten van de adembenemende landschappen en schitterende villa's rond het meer. Het Como Meer is een beroemde vakantiebestemming voor sterren en beroemdheden en tijdens de tour zal de gids je tonen waar de villa's van George Clooney en Richard Branson staan, en de villa's die zijn gebruikt in de opnames van Star Wars en James Bond films.

Hierna gaan wij naar de beroemde stad Bellagio, 'de parel van het Como Meer'. Hier krijg je vrije tijd om het stadje te ontdekken, van lokaal eten te genieten en te shoppen.

In minder dan een uur gaan we voorbij de Italiaanse grens met Zwitserland en komen we in Lugano aan. Hier maken we een schitterende rit langs de voet van de Alpen. Het 'Monte Carlo van Zwitserland', Lugano, is gelegen aan het fantastische meer met dezelfde naam. Het italiaans-sprekende stadje is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Zwitserland en een favoriete plek voor vele beroemdheden.

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking is voltooid, sturen wij het e-ticket direct naar je e-mailadres. Print deze uit en neem hem met je mee naar Florence.

Waar begint de tour?
De tour begint aan de voet van het naald beeldhouwwerk "Ago, Filo, e Nodo" (Naald, Draad en Knoop), voor het treinstation Cadorna op Piazzale Luigi Cadorna.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt ca. 10.5 uur.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets voor kinderen van 2-14 jaar. Kinderen tot 2 jaar kunnen gratis mee.

Heb ik een Visum nodig?
Wees erop attent dat jet het juiste Visum in je paspoort moet hebben om Zwitserland binnen te komen. Je kunt deze nakijken op https://www.bfm.admin.ch/content/bfm/en/home/themen/einreise/merkblatt_einreise.html.

Info

Dag trip naar het Como meer
Wij ontmoeten elkaar aan de voet van het naald-achtige beeldhouwwerk "Ago, Filo, e Nodo" (naald, draad en knoop) voor Cadorna Trein Station in Piazzele Luigi Cadorna.

Dag trip naar het Como meer
Openingstijden
1-31 Mei: donderdag en zaterdagm om 08.30. 1 Juni - 31 Oktober: dinsdag, donderdag en zaterdag om 08.30

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Neem de M1 of M2 (rode of groene lijn) naar Cadorna FNM-Triennale. Het grote naald-achtige beeldhouwwerk is aan de zuidoost kant van het station als je naar buiten loopt.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen