Derde Rijk Berlijn Wandel Tour

Derde Rijk Berlijn Wandel Tour

Prijs vanaf € 12.00

Onze Derde Rijk Berlijn Wandel Tour toont u alle belangrijke bezienswaardigheden van Berlijn toen de stad de hoofdstad was van Nazi Duitsland.

Hoogtepunten:
- Geniet van een wandel tour door Berlijn
- Ervaar het 'Derde Rijk'
- Kom meer te weten over WWII en Hitlers Duitslan
- Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis.

Verken Berlijn onder het Derde Rijk
Hitlers heerschappij begon hier in 1933, verspreidde zich over Europa en stortte ineen bij de Slag om Berlijn in 1945. Twaalf jaar land was Berlijn de hoofdstad van het Derde Rijk.  Tijdens deze tour krijgt u de gevolgen te zien van het 'Duizend Jaren Rijk' - inclusief de 'T4' euthanasie programma, het doden van honderdduizend Sinti en Roma, en het vermoorden van miljoenen Joodse slachtoffers in de Holocaust.

Bezoek het Joodse district in Berlijn, verken de site van het voormalige SS & Gestapo hoofdkwartier bij de topografie van het Terreur Museum, bekijk de destructie veroorzaakt door de bombardementen van de geallieerden in WWII en wat voor effect dit had op de mensen in Berlijn.

U komt meer te weten over het aan de macht komen van de Nationalistische Socialistische Partij, hoe Joseph Goebbels propaganda de greep van de partij op het Duitse volk versterkte, hoe Albert Speer van plan was om Berlijn om te toveren in Germania, hoofdstad van het rijk van de wereld, en sta voor Hermann Görings uitgespreide Luftwaffe Hoofdkwartier.

De tour eindigt waar het allemaal ten einde kwam: voor het Duitse parlement, de Rijksdag waar Sovjet troepen hun vlag plaatsten bovenop een geruïneerd Berlijn terwijl de Führer zich gereed maakte om zelfmoord te plegen op nog geen kilometer afstand.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd, print deze uit en breng deze mee op uw tour.

Waar begint de tour?
De tour begint voor het restaurant Weihenstephaner tegenover Hackescher Markt S-Station. Zorg dat u tien minuten van tevoren aanwezig bent

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt buiten bij de Rijksdag (het Duitse parlement).

Hoe verplaatsen wij ons tijdens de tour?
Het is voornamelijk een wandel tour, echter de tour is inclusief een korte treinreis, dus zorg voor een AB openbaar vervoer tickets of koopt er een van onze gids (een AB dag pas kost €7).

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt 4 uur.

In welke talen is de tour beschikbaar?
De tour is alleen in het Engels.

Wat gebeurt er als het regent?
De tour gaat gewoon door of het nu regent of als de zon schijnt, maar draag kleding en schoenen die bij het weer passen.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Kinderen onder de 12 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene. Jeugdtickets zijn beschikbaar voor mensen onder de 26 jaar.

 

Info

Derde Rijk Berlijn Wandel Tour
Gelieve 10 min. voor aanvang van de tour op het volgende adres te zijn:
Buiten Restaurant Weihenstephaner
(Tegenover Hackescher Markt S-Bahn Station)

Neue Promenade 5
10178 Berlin

Derde Rijk Berlijn Wandel Tour
Openingstijden
April-oktober: dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag om 10:00.
November-maart: donderdag en zaterdag om 10.00 uur.

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Derde Rijk Berlijn Wandel Tour

Routebeschrijving
S-Bahn Hackescher Markt Station.

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen