Don Giovanni – Marionetten Theater

Don Giovanni – Marionetten Theater

Prijs vanaf € 19.60

Don Giovanni in het Marionetten Theater in Praag is echt een Praagse Specialiteit. Koop uw tickets voor Don Giovanni Marionetten Theater in Praag hier!  

W.A. Mozart componeerde Don Giovanni speciaal voor Praag, waar hij in hoogst eigen persoon de wereldpremière dirigeerde in 1787 in het Statentheater (Stavovské Theatre).

National Marionetten Theater presenteert een unieke versie van deze briljante opera met klassieke marionetten door gebruik te maken van grote marionetten, kostuumkleding en bijzondere podium effecten. De voorstelling wordt uitgevoerd met het originele Italiaanse libretto an duurt ongeveer 2 uur.

Belangrijke informatie:
- Dagelijks om 20.00 uur.
- Duur: ongeveer 2 uur.
- Kinderleeftijd; van 1 tot 10 jaar oud.
- Consumpties zijn niet in de prijs inbegrepen.
- Het begin en einde vindt plaats in het Don Giovanni Marionetten Theater in Praag.

Zeer Goed 3.5

3.5 Recensies van 2 klantrecensies
Don Giovanni

Prachtige voorstelling. Leuk om te zien hoe de marionetten bediend worden. Maar dat zou voor mij slechts gedurende één bedrijf hoeven, bij voorbeeld het tweede bedrijf. Als bij de andere bedrijven het bovengordijn zou zakken, zou je niet afgeleid worden door de marionettenspelers en zou je de magie van de marionetten beter kunnen beleven, terwijl je dan wel weet hoe het werkt.

Ludo, Alkmaar
MAA, 10 JUL 2017
3.5
oud en nieuw

Gelukkig is er nog marionettenspel te zien in Praag. Het zaaltje zat vol,er werd met een vrolijke vaart, gespeeld.Het einde had korter gemogen,te veel mens in beeld. Wat ik zeer hoop is dat er ook met moderne houten marionetten , een verhaal meer uit onze tijd,gespeeld zal gaan worden.Heeft Praag een internationaal marionettenfestival ?.Van mij mag Praag de hoofdstad van Europa worden, laat de marionetten ons daar in voorgaan.!.

Christine, Doetinchem
ZAT, 04 JAN 2014
3.5

Info

Don Giovanni – Marionetten Theater
Don Giovanni – Marionetten Theater
Zatecka Street 1,
Prague 1

Don Giovanni – Marionetten Theater
Openingstijden
Dagelijks om 20.00 uur

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Metro Staroméstská

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen