FC Barcelona en Camp Nou Tour

FC Barcelona en Camp Nou Tour

Prijs vanaf € 28.00

Bezoek Camp Nou -  thuisbasis van FC Barcelona! Boek uw tickets vanaf thuis en vermijdt de wachtrij bij de kassa zodat u meer tijd heeft om het stadium te verkennen en voor het FC Barcelona museum. Als u wilt kunt u een audio gids huren om meer te weten te komen over het wereldberoemde stadium en voetbalteam.

Hoogtepunten:
- Verken Camp Nou, thuisbasis van FC Barcelona
- Bezoek het FC Barcelona museum
- Vermijdt de lange wachtrijen bij de kassa
- Kom meer te weten met behulp van een audio gids (5€)

Bezoek Camp Nou - Thuisbasis van FC Barcelona
De tour is zonder begeleiding. U kunt vrij rondlopen en op eigen tempo het stadium verkennen. U kunt delen van het stadium zien die normaal niet worden getoond op de tv zoals de kleedruimte van de tegenstander en de persruimte. U bent zo dichtbij de magie van voetbal dat u het gras kunt ruiken!

Nadat u het stadium heeft verkent, eindigt u bij het FC Barcelona museum waar u de vele trofeeën  kunt bekijken die FC Barcelona heeft gewonnen in de afgelopen jaren.

Hierna kunt u direct naar de officiële Megastore gaan waar u allerlei dingen kunt kopen zoals souvenirs, sjaals en uw persoonlijk FC Barcelona shirt met op de achterkant uw eigen naam of de naam van uw favoriete speler!

U moet u tickets afhalen bij het kantoor van uw agent in het centrum van Barcelona zodat u de wachtrij bij de kassa vermijdt en meteen het stadium binnen kunt lopen.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per mail, print deze uit en breng deze mee naar Barcelona.

Hoe werkt het?
Wanneer u in Barcelona aankomt moet u uw tickets ophalen bij het kantoor van uw plaatselijke reisagent Travel Connection Spain in het centrum van Barcelona. Het adres en openingstijden staan op uw e-ticket.

Let wel u kunt u tickets niet ophalen op zaterdag en zondag.

Hoe lang is mijn ticket geldig?
Uw ticket is een geheel jaar geldig vanaf de gekozen datum.

Is er een audio gids beschikbaar?
Ja, U kunt ter plekke een audio gids huren voor de prijs van 5€.

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar. Kinderen onder de 6 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

Belangrijke informatie:
- Op wedstrijddagen is Camp Nou gesloten Gesloten en de dag voor Europese en Internationale wedstrijden! Het museum is wel open op wedstrijddagen maar zal 3 uur voor de aftrap sluiten en pas anderhalf uur na de aftrap weer open gaan (tijdens deze periode kunt u het stadium niet bekijken vanwege de wedstrijd).

 

 

 

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 1 klantrecensies
Hans van der Lubbe

Camp Nou was prima. Sterker, mijn zoon (14) vond het nog beter dan Bernabeu, maar hij is dan ook Barça-fan. Alleen had de reservering via barcelonaticket geen enkele zin. In tegenstelling tot in Madrid, moesten de toegangsbewijzen op een ander adres in de stad opgehaald worden. Bovendien was dat kantoor op zaterdag gesloten. Voor ons zat er dus dan niets anders op dan opnieuw tickets aan te schaffen. Overigens zonder dat we in een lange rij hoefden te staan.

Hans, Rijswijk zh
DIN, 29 JUL 2014
5.0

Info

FC Barcelona en Camp Nou Tour
U moet uw tickets ophalen bij Travel Connection:
Carrer Bruc 39,
08010 Barcelona

FC Barcelona en Camp Nou Tour
Openingstijden
Openingstijden van Travel Connection:
Ma. – Vr. van 9:30 - 13:30 & 15:00 – 18:00.
Zaterdag en zondag GESLOTEN!

Let op: gesloten op feestdagen.
June: 5th
September: 11th, 24th & 25th
October: 12th
November: 1st
December: 6th, 8th, 24th, 25th, 26th

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Passeig Gràcia Station. Van hier is het 5 min. te voet!

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen