Fietstocht door Praag

Fietstocht door Praag

Prijs vanaf € 25.40

Fietstocht door Praag (Prague City Bike Tour) is een spectaculaire rondrit op de fiets door de ongelofelijke steegjes en straten van Praag. Tijdens deze tour kunt u genieten van de schoonheid en diversiteit die de deze Europese Parel te bieden heeft.

U zult wat te zien krijgen van de exceptionele architectuur die in Praag aanwezig is inclusief de meest beroemde bezienswaardigheden, terwijl u aan het fietsen bent door de wonderlijke steegjes en straatjes waar Praag zo bekend om is. In de tour zit een rustpauze van een half uur bij een café aan de rivier de Vltava wat betekent... Ja, er zit een bier of een frisdrank in de prijs inbegrepen!

De fietstocht door Praag gaat altijd op een gemakkelijk tempo zodat iedereen, zelfs diegenen die lang niet op een fiets hebben gezeten, kan meedoen. Gedurende de tocht zal het vriendelijke en grappige personeel klaar staan om te assisteren en te begeleiden en ervoor zorgen dat u een fijne tijd heeft.

Belangrijke informatie:
- Duur: 2 uur
- De tour is in het Engels
- Kinderleeftijd: geen kinderleeftijd. Iedereen moet boven de 15 jaar zijn.
- 1 bier of frisdrank zit in de prijs inbegrepen
- Fietsers moeten de mogelijkheid hebben om specifieke bewegingen te maken zoals trappen op- en afklimmen zonder begeleiding. - De tours vinden in de regen of in zonneschijn plaats, draag dus weerbestendige kleding en geschikte schoenen.
- Tijdens de tour zult u worden begeleid door ervaren tour leiders die u zowel informeren over de geschiedenis en cultuur van Praag als dat ze verzorgen dat alles soepel en veilig verloopt!
- De tour start en eindigt bij Prague City Bike Tour. 

Zeer Goed 4.0

4.0 Recensies van 1 klantrecensies
super fietstocht door Praag

Onze fietstocht door Praag is zo verlopen als we gehoopt hadden, ondanks het drukke verkeer en het ontbreken van fietspaden, heeft de Amerikaanse Alex ons een heleboel laten zien van het oude Praag, haar kennis van Praag is groot en weet het leuk te brengen, spreekt perfect te begrijpen Engels dus ook dat is geen probleem, dus de fietstocht is aan te bevelen als je Praag bezoekt.

Ronald, Purmerend
ZON, 27 APR 2014
4.0

Info

Fietstocht door Praag
Citybike-Prague:
Králodvorska 5,
Prague 1

Fietstocht door Praag
Openingstijden
VDagelijks om 10.30 u., 13.30 u. en om 16.30 u.

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Metro Námesti Republiky

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen