Flamenco Show Tablao de Carmen

Flamenco Show Tablao de Carmen

Prijs vanaf € 39.00

Bij Tablao de Carmen kunt u genieten van een klassieke Tablao Flamenco show, wat betekent dat er geen specifieke choreografie of synchronische organisatie is. De show presenteert vele van de meest belangrijkste Flamingo stijlen. Boek uw tickets vanaf thuis en maak u gereed voor een nacht vol muziek, dansen en zingen.

Hoogtepunten:
- Geniet van een Flamingo show bij Tablao de Carmen
- Kies uit diner & show of drankje & show
- Gratis toegang tot de Poble Espanyol de Montjuïc
- Ervaar een avond vol muziek, zang en dans
- Zie vele verschillende Flamingo stijlen

Geniet van een Flamingo show bij Tablao de Carmen
Tablao de Carmen Flamenco is gemaakt als een eerbetoon aan de grote Flamingo danseres Carmen Amaya. Tablao de Carmen heeft sinds het geopend is in 1988 een zeer imponerend artistiek niveau.

De show heeft altijd voorname, wel bekende artiesten in de wereld van de flamingo, vergezeld van veel belovende jonge artiesten voor wie tablaos altijd al gediend hebben als een school en een springplank naar beroemdheid.

De show bij Tablao de Carmen is een klassieke tablao show; er is geen formele choreografie of synchronische organisatie. De show presenteert vele van de meest belangrijkste en voorkomende flamingo stijlen, zodat toeschouwers de variatie in deze kunst kunnen waarderen, en wel in al zijn facetten: muziek, dansen en zingen.

De Tablao bevindt zich in de Poble Espanyol de Montjuïc, een van de meest significante parken in Barcelona, omgeven door vele interessante bezienswaardigheden voor bezoekers.

U kunt kiezen uit diner en een show of een drankje met een show.

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw e-ticket per mail, print deze uit en breng deze mee naar de Tablao Cordobes.

Hoe lang duurt de show?
De show duurt ongeveer 1½ uur met drankje en ongeveer 2 uur met diner. Zorg dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Wat staat er op het menu?
U kunt hier de menu's bekijken. De Tapes en het Tablao Menu.

Wanneer kan ik Poble Espanyol de Montjuïc bezoeken?
Met uw tickets voor Tablao de Carmen Flamenco heeft u ook gratis toegang tot Poble Espanyol de Montjuïc, één uur voor aanvang van de show.

Zijn er tickets beschikbaar voor kinderen?
Ja, er zijn tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis mits in gezelschap van een betalende volwassene.

Zeer Goed 4.0

4.0 Recensies van 3 klantrecensies
Top attractie

De door ons bezochte show was bijzonder goed.
Het was de tweede keer dat we deze show bezochten. De eerste keer (februari 2014) was het gezelschap goed, maar minder authentiek dan het gezelschap dat deze keer de show gaf.
Een beetje geluk moet je dus hebben.

Beide keren was de ontvangst, ambiance en show meer dan de moeite waard om te bezoeken.

Dank!

Johannes, Uithoorn
MAA, 20 OCT 2014
4.0
Een prachtige show

De show was geweldig en het diner was prima. Het tempo van het uitserveren van het diner was hoog, dus weinig tijd om te genieten van het diner. Totaalbeoordeling: Prima!!!

G.t., Tynaarlo
DIN, 15 APR 2014
4.0
Vurige avond bij de flamenco show!

De Flamenco voldeed helemaal aan onze verwachtingen!Echter de tapas vielen ons erg tegen, het was wel genoeg maar we hadden al veel betere tapas op meer authentieke plekken gegeten! Tip:neem evt een vestje mee want de airco staat erg hoog!Al bij al prima show!

Emr, Amersfoort
MAA, 19 AUG 2013
4.0

Info

Flamenco Show Tablao de Carmen
Avda. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13
Poble Espanyol de Montjuïc
08038 Barcelona

Flamenco Show Tablao de Carmen
Openingstijden
Show & Drankje, elke avond om 18:45u en 21:15u.
Show & Diner, elke avond om 18:15u. en 20:45u.
Gelieve 15 min. voor aanvang aanwezig te zijn!

Routebeschrijving

Routebeschrijving
De dichtstbijzijnde metrohalte is: Plaza de Espanya

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen