Grote Stadstour van Praag

Grote Stadstour van Praag

Prijs vanaf € 28.00

Onder begeleiding van een gids is deze stadsrondrit door Praag, ook wel bekend als de stad van honderd torens, de perfecte gelegenheid om het meeste van Praag te zien in minder dan 3 uur.

U zult het Staatstheater in de Oude Stad zien, hier vond de première van W.A. Mozart's Don Giovanni plaats. We passeren vervolgens het Nationaal Theater,ontvang een panoramisch uitzicht op het Praagse Kasteel en de Karelsbrug, we vervolgen onze rit naar de Kruittoren, het Wenceslausplein, het centrum van de nieuwe stad, het Karelsplein, en het beroemde Dansende Huis.

We steken de Jirasek brug over en vervolgen onze tour in het Lesser Kwartier, gedomineerd door de Sint Nicolaas Kerk. Vanaf hier begint onze wandeling langs het Praag Kasteel, bekijken we de Sint Vituskathedraal, waar de Tsjechische kroonjuwelen worden bewaard. In het Lobkowicz Paleis kunt u genieten van een heerlijke kop koffie in een prachtig historisch café. Na de koffiepauze keren we terug naar de Leeuwen Binnenplaats waarvandaan we de Joodse stad zullen betreden, langs de oudste synagoge van Europa naar het Oudestadsplein, één van de meest oude marktplaatsen van Praag, met zijn historische stadhuis en wereldberoemde Astronomische Klok.

Hier eindigt de Grote Stadstour!

Belangrijke informatie:
- Deze tour start dagelijks om 10.00 uur.
- Duur van de tour: 3 uur
- Kinderleeftijd: van 1 tot 9 jaar oud
- De tour wordt met de bus en te voet afgelegd. We raden u daarom aan geschikte schoenen en weerbestendige kleding te dragen.
- De tour wordt door een Engels, Spaans, Frans, Italiaans of Duits sprekende gids geleid.
- Geen verborgen kosten of heffingen.
- Consumpties zijn niet inbegrepen in de prijs
- De Grote Stadstour van Praag eindigt bij het Oudestadsplein

Info

Grote Stadstour van Praag
Gelieve 10 minuten voor vertrek op dit adres aanwezig zijn:
Gray Line/Bohemia Departure Booth
Národní Trida 38
110 00 Praag

Grote Stadstour van Praag
Openingstijden
Dagelijks om 10.00 uur

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Metro Národní Trida

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen