Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour - London

Prijs vanaf € 88.60

Ontdek waar de Harry Potter films tot leven kwamen tijdens deze tour achter de schermen van Warner Bros. Studio. Alles wat u ooit wilde weten over deze acht fantastische films komt u te weten in het Harry Potter museum. Het is een absolute must-see voor Harry Potter fans van alle leeftijden!

Hoogtepunten
- Geniet van een 6½ uur durende reis naar en door de Harry Potter & Warner Bros. Studio
- Krijg een kijkje achter de schermen
- Zie de originele stukken, kostuums en effecten van de Harry Potter films
- Maak een rit met de Hogwarts Express
- Bezoek Platform 9¾ en ga op de foto met de in de muur verdwijnende bagage trolly

Altijd al willen weten wat er achter de schermen op de Harry Potter sets gebeurde? Dan is dit dé kans om achter alle geheimen te komen met deze Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour.

Wat is inbegrepen?
De tour is inclusief een entree ticket voor het Harry Potter museum en het Warner Bros. Studio in Londen, een wandeltour achter de schermen en een blik op de originele artefacten, kostuums en effecten uit de films van Harry Potter.

Altijd al een Harry Potter fan geweest? Dan mis deze kans niet!

INCLUSIEF: Hogwarts Express en Platform 9¾
Ga aan boord van de Zweinstein Express (Hogwarts Express) en beleef deze ongelooflijke Harry Potter ervaring.

Tevens zult u langs de coupé van de trein kunnen lopen en van binnenin een kijkje nemen in de set zoals deze gebruikt werd tijdens het filmen - compleet met de 'ramen' die het proces demonstreren waarmee iconische scenes uit de film gemaakt werden, zoals de ontsnapping van de eerste Chocolade Kikker van Harry en de Dementor aanval.

NIEUW: Ontdek het Verboden Bos (opening 31 maart, 2017)
Ga op ontdekkingstocht in de nieuwe en spannende Verboden Bos, ook wel 'Forbidden Forest' genoemd. 

Het Verboden Bos is strengst verboden voor de Zweinstein studenten, maar speciaal voor de bezoekers van het Warner Bros. Studio wordt er een uitzondering gemaakt. Volg de voetstappen van Harry, Ron en Hermelien richting het duistere Verboden Bos. 

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking voltooid is ontvang u de e-ticket via e-mail. Print deze uit en neem hem mee naar de tour.

Waar begint de tour?
De tour begint bij Evan Evans Tours bij Vauxhall Bridge, Victoria Coach Station of bij Trafalgar Square. Zorg ervoor 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Waar eindigt de tour?
De tour eindigt bij Victoria Train Station.

Hoe lang duurt de tour?
De tour duurt circa 6½ uur inclusief transport van en naar Londen. U hebt circa 2½ tot 3 uur de tijd in de Warner Bros. Studio.

Zijn er tickets voor kinderen?
Ja, er zijn kindertickets voor kinderen van 3 t/m 15. Kinderen tot en met twee jaar kunnen gratis met een volwassene mee.

Belangrijke informatie:
- Dit is niet een tour  met gids, de prijs is inclusief bus vervoer en toegang tot de Warner Bros. Studio Tour London - een zelf begeleide attractie.
- Deze tour kan op korte termijn volgeboekt zijn, in het bijzonder tijdens het hoogseizoen. Als de tour is volgeboekt zullen wij u zo spoedig mogelijk contacteren om een andere datum of restitutie te regelen.

Fantastisch 4.5

4.5 Recensies van 10 klantrecensies
Een wereld van verbeelding die niet moet onderdoen voor Disney

Ronduit fantastisch. Mooier dan we gedacht hadden.

Marcus, Westmalle
VRI, 03 NOV 2017
4.5
Geweldig!

Schitterende ervaring en perfect geregeld.

Corry, Alkmaar
DIN, 29 AUG 2017
4.5
Geweldig

Ik heb genoten. Het was geweldig. Als Harry Potter fan moet je daar echt heen. Je kijkt je ogen uit.

Jolanda, Den-haag
DIN, 01 AUG 2017
4.5
Dagje naar de Harry Potter studio's

Tickets waren makkelijk besteld en vanaf het afgesproken punt zijn we met een touringcar naar de studio's gebracht en weer opgehaald. De studio's zijn echt een aanrader om eens gezien te hebben als echte Harry Potter fan.

Kimberley, Maarssen
MAA, 20 FEB 2017
4.5
Karin en Max

Geweldige ervaring! Dacht dat we 4 tot 5 uur in studio konden zijn. We hadden een busreis (helaas geen HP bus, zoon van 12 was wel teleurgesteld). Mijn advies ga op eigen gelegenheid, want 3,5 uur is echt veel te kort. Er is zoveel te zien en te beleven. Wil je ook foto/film laten maken sta je best lang in de rij. Maar als je een HP fan bent is dit echt een must!!

Karin, Rotterdam
WOE, 04 JAN 2017
4.5
Studio tour superleuk

De studio tour vonden we geweldig, goed geregeld. Oppikken bij evan evans tour ook prima, goeie comfortabele rit. Alleen erg chagerijnige, onbeleefde chauffeur. Bekte deelnemers af en erg ongeduldig!

Daphne
ZON, 01 JAN 2017
4.5
Harry Potter

Het op voorhand boeken verliep heel vlot en bespaart u in Londen heel wat tijd en gezoek. Het was een fantastische ervaring voor de fans van Harry Potter.

Anny, Koksijde
WOE, 26 AUG 2015
4.5
Top tour Harry Potter

De tour in de Harry Potter studio's heeft de verwachtingen vooraf overtroffen. Alleen de start van de tour (bij de bus) was minder, we stonden niet op "de lijst" van de tour operator en werden de bus weer uitgezet. Na wat commotie bleken we op een andere lijst te staan en konden we alsnog met de bus mee. Dat gold niet voor alle mede reizigers, er bleken overboekingen te zijn.

Madelon, Castricum
MAA, 06 JUL 2015
4.5
Geweldig

Fantastische service, vervoer zat erbij in en wat kun je daar geweldig mooi rondlopen! Voor je vertrekt tickets halen blijft vreselijk makkelijk

Lisa, Groningen
WOE, 20 AUG 2014
4.5
Harry Potter

In de krokusvakantie niet alleen Londen aangedaan maar ook de Warner Bros studio bezocht voor de making of Harry Potter. We hadden vanuit thuis on-line geboekt. Dit gaat prima! De tour er naar toe duurde wat lang (2 uur heen en 2 uur terug )omdat we vanaf de eerste en dan dus weer voor terug vanaf de laatste opstap plaats vertrokken en daar hadden we niet op gerekend.
De making of.... was erg indrukwekkend om te zien ook als niet kind. We hebben ons daar zeker drie uur vermaakt. Het is wel duur en dan is het teleurstellend dat je ook nog eens flink moet betalen voor een headset met extra info....natuurlijk ook een glaasje butterbeer gedronken.

Monique, Zwolle
MAA, 03 MRT 2014
4.5

Info

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour
Tour operator:
Evan Evans Tours:
258 Vauxhall Bridge Road,
London

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour
Openingstijden
Dagelijks om 08:45, 10:30 en 13:00.

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

Routebeschrijving
Victoria Station & Victoria Underground

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen