München Hop-On Hop-Off Sightseeing

München Hop-On Hop-Off Sightseeing

Prijs vanaf € 17.00

Een Hop-On Hop-Off bus is een leuke en gemakkelijke manier om een nieuwe stad te ontdekken. Het geeft je een goed beeld van de gehele stad en waar verschillende belangrijke plekken zijn, terwijl je zelf de keuze behoudt wat je wilt zien en wanneer. Je kunt de bus op en af gaan zo vaak je wilt.

De EXPRESS CIRCLE tour is perfect voor reizigers met beperkte tijd. Het toont je de hoogtepunten van München in een open-lucht dubbeldekker bus.

Als de EXPRESS CIRCLE niet genoeg voor je is, raden wij je ten zeerste de GRAND CIRCLE aan, waar je alles van München te zien krijgt in eenzelfde type bus. Je komt langs de vele traditionele en moderne monumenten die de stad rijk is. Naast alle plekken die je ziet in de EXPRESS CIRCLE, kom je tevens langs het Nymphenburg Paleis, Olympische Park, BMW Welt en Schwabing/Siegestor.

Bekijk de kaart met de routes HIER!

Hoogtepunten
Alte Pinakothek, Neue Pinakothek, Artgaleries, Odeonsplatz, Nationaltheater, Marienplatz, Gemeentehuis, Kathedraal, Viktualienmarkt, Hofbräuhaus. De GRAND CIRCLE komt tevens langs Karlsplatz (Stachus), Nymphenburg Paleis, Olympisch Park met de Olympische Toren, BMW Welt met Museum, Siegestor en de Engelse Tuin.

Een live gids vertelt van alles in de bus in het Duits en Engels. Tevens is er een audiogids beschikbaar in Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Chinees of Japans.

Hoe ontvang ik mijn tickets?
Kort nadat de boeking is voltooid en de betaling is ontvangen, sturen wij je een e-mail met hier de e-tickets. Print deze uit en breng ze met je mee naar München.

Jouw ticket is enkel geldig op de gekozen datum.

Zodra je in München bent, dien je naar het kantoor van Greyline Sightseeing te gaan om jouw e-ticket om te wisselen voor de bus pas, waarna je sightseeing tour kan beginnen. Je kunt op- en afstappen op ierdere halte. De bus vertrekt dagelijks iedere 20 minuten vanaf stop 1-6 (EXPRESS CIRCLE & GRAND CIRCLE) en iedere 60 minuten van stop 7-10 (GRAND CIRCLE).

Hoe lang duurt de tour?
De GRAND CIRCLE duurt 2,5 uur, als je de gehele tijd aan boord van de bus blijft.
De EXPRESS CIRCLE duurt 1 uur.

Zijn er kindertickets beschikbaar?
Ja, er zijn kindertickets beschikbaar voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Kinderen onder 4 jaar kunnen gratis mee met een volwassene wanneer zij een stoel delen.

Info

München Hop-On Hop-Off Sightseeing
Exchange your e-tickets for your bus pas at the Gray Line Sightseeing office in front of the department store Karstadt.
Bahnhofplatz 7
80335 München

München Hop-On Hop-Off Sightseeing
Openingstijden
De Hop-On Hop-Off bussen vertrekken dagelijks:
april - oktober: vanaf 9.40
november - maart: vanaf 10.00

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Take U-bahn U1, U2, U7 or U8 or tram 16, 17, 19, 20, 21 22, N16, N19 or N20 to Hauptbahnhof (The central station).

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen