Londen, Windsor Castle en Hampton Court

Londen, Windsor Castle en Hampton Court

Prijs vanaf € 96.00

Een dag tour incl. een bezoek aan Hampton Court Palace, het gewelde Tudor Palace van de Henry VIII. Bestel uw tickets hier!

De tour begint met een panoramische rondrit langs Parliament Square en zien we de prachtige Westminster Abbey, waar Prins William en Kate Middleton zijn getrouwd. Deze tour biedt tevens de mooie gelegenheid om vele andere blikvangers van Londen te zien zoals: St Paul’s Cathedral, The London Eye, Big Ben, Londen’s nieuwste aanwinst; The Shard, Tower of London en vele vele meer.

Hierna reizen we verder naar Windsor Castle, het thuisverblijf van de Koninklijke familie voor 900 jaar en nog steeds de Officiële Residentie van de Koningin. We bezoeken de geweldige formele woonvetrekken. Tickets voor het Windsor Castle kunnen gekocht worden direkt bij het kasteel. We hebben tevens tijd om de kasteelgronden en St. George’s Chapel te verkennen.

Na Windsor Castle gaan we op weg naar Hampton Court Palace, de thuishaven van de Koningen en Koninginnen van Groot Brittannië sinds de tijd van Henry VIII. Het paleis behoort tot één van de meest bezochte attracties van het land. Waarschijnlijk het beste bekend als een Tudor Paleis weten de monumentale gebouwen, de wereldberoemde tuinen en de onbetaalbare kunstcollectie iedere bezoeker te inspireren.

Belangrijke informatie: 
- De tour is in het Engels
- De tickets worden direct naar uw emailadres verstuurd na voltooiing van uw reservering en na goedkeuring van de betaling.
- Het ticket is alleen geldig voor de datum waarop u gereserveerd hebt.
- Duur: ca. 10 uur
- Kind prijs: 3-16 jaar
- Hampton Court Palace zitten inbegrepen in de prijs, tickets voor het Windsor Castle kunnen gekocht worden bij het kasteel.
- Eten en drinken zitten niet inbegrepen in de prijs.
- Onze Londen Highlights, Windsor Castle en Hampton Court tour begint en eindigt bij Victoria Coach Station in London

Info

Londen, Windsor Castle en Hampton Court
Victoria Coach Station,
164 Buckingham Palace Road,
London

Londen, Windsor Castle en Hampton Court
Openingstijden
April tot oktober : elke dinsdag en vrijdag Om 8:45 u.

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Londen, Windsor Castle en Hampton Court

Routebeschrijving
Victoria Station & Victoria Underground Station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen