Potsdam Excursie Fiets Tour

Potsdam Excursie Fiets Tour

Prijs vanaf € 48.00

Potsdam is de meest populaire dagexcursie van Berlijn. Potsdam staat op de UNESCO Werelderfgoed lijst en is met haar mooie parken en weggetjes perfect voor fietsen. Boek tickets voor onze Potsdam Excursie Fiets Tour hier!

Na onze ontmoeting bij de TV-Toren bij Alexanderplatz nemen we onze fietsen mee op de trein naar Potsdam waar we ongeveer 16,5 km afleggen in circa 4,5 uur.

Op onze Potsdam Excursie Fiets Tour zullen we natuurlijk Sanssouci zien en verkennen we het Nieuwe Paleis, de Orangerie, de windmolen, de tuinen en Frederick de Grote zijn beroemde Sanssouci Paleis. We fietsen door Potsdam’s Brandenburg Tor en door het Nederlandse Kwartier. We maken een stop bij Cecilienhof waar we Truman, Stalin en Churchill het Verdrag van Potsdam tekenden tijdens WOII (toegang en audiogids zijn inbegrepen). We vervolgen onze weg door het niemandsland tussen West Berlijn en Oost Berlijn en steken de Glienicke Brug over waar regelmatig uitwisselingen van spionnen hebben plaatsgevonden.

Deze tour zal u laten zien dat Potsdam veel meer is dan het “Versailles van Berlijn” maar zijn UNESCO werelderfgoed plek om vele redenen verdient.

We zullen een lunchstop maken langs een geschikte plek op de route, hopelijk bij een typische Bier Tuin. Lunch en drankjes bij de
lunch zitten NIET in de ticketprijs inbegrepen!

Omdat Berlijn een grote stad is en ook zeer plat, is Berlijn perfect voor
een stadsbezichtiging op een fiets. Dus ga mee met onze Potsdam Excursie Fiets Tour en bekijk Berlijn op de beste manier – op een fiets!

BELANGRIJKE INFORMATIE:
- Alle tours zijn in het Engels!
- Duur is ongeveer 6 ½ uur (incl. 2 uur met de trein van Berlijn naar Potsdam en terug)
- Eten en drankjes zitten NIET in de prijs inbegrepen.
- De tour is in regen en zonneschijn! Gelieve te kleden naar het weer! U kunt regenponcho’s huren bij de gids voor €1 per stuk!
- Kinderen moeten in staat zijn hun eigen fiets te berijden om mee te kunnen doen aan deze tour Potsdam Excursie Fiets Tour start & eindigt bij de TV Toren op Alexanderplatz in Berlijn.

Info

Potsdam Excursie Fiets Tour
Berlin City Segway Tour,
TV Tower, Alexanderplatz
10178 Berlijn

Potsdam Excursie Fiets Tour
Openingstijden
apr. tot okt.: wo., vr., za. & zo. om 9.45 u.

Routebeschrijving

Zie op een kaart, Potsdam Excursie Fiets Tour

Routebeschrijving
Neem de S-bahn of U-bahn naar Alexanderplatz Station

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen