Praag Bij Nacht

Praag Bij Nacht

Prijs vanaf € 26.00

Onze Praag bij Nacht tour is een geweldige manier om Praag s' nachts te ontdekken op een bijzondere manier met klassieke muziek!

Zie de stad oplichten in het donker! Ontwaar de lichtjes van het Praagse Kasteel, het Nationaal Theater en andere Praagse monumenten.

Bewonder vervolgens een water en licht show op muziek bij de fontein van Krizik , ook wel bekend als Krizikova Fontana, gebouwd aan het begin van de 20e eeuw. Zie hoe de fontein kleur verlichte waterstralen uitspuit getimed op de muziek van Smetana, Dvorak, Mercury, Vangelis en Lloyd.

NB: Van de 1e van November tot de 31e van Maart is de Krizik's fontein gesloten! Gedurende deze maanden wordt de rondvaart in Praag in de nacht uitgebreid zodat u meer van Praag zijn mooie monumenten in het donker verlicht kunt bewonderen.

Belangrijke informatie: 
- Deze tour start dagelijks om 19.30 uur
- Duur: 2 uur
- Kinderleeftijd: van 1 tot 9 jaar oud.
– De tour wordt met de bus en te voet afgelegd. We raden u daarom aan geschikte schoenen en weerbestendige kleding te dragen.
– De tour wordt door een Engels, Spaans, Frans, Italiaans of Duits sprekende gids geleid.
– Geen verborgen kosten of heffingen.
– Consumpties zijn niet inbegrepen in de prijs van Praag bij Nacht

Goed 3.0

3.0 Recensies van 1 klantrecensies
Praag bij nacht

De rit door de stad was beperkt. De chauffeur reed snel voorbij de bezienswaardigheden terwijl de gids in het Engels een korte uitleg gaf.
De attractie aan de fontein duurde korter dan voorzien. Prachtige muziek van Hans Zimmer begeleidde de spuitende fonteinen. De terugrit langs de Praagse burcht verliep vlot, de chauffeur zette de mensen terug af aan het vertrekpunt aan de kiosk en op vraag sommigen aan hun hotel.
Persoonlijk zou ik een volgende keer voor een andere attractie kiezen. Deze attractie vind ik eerder bedoeld voor mensen met kinderen. Over de service zijn we zeker tevreden, alles liep zoals gepland en geboekt.

Lieve, Hove
DIN, 26 MEI 2015
3.0

Info

Praag Bij Nacht
Gelieve 10 minuten voor vertrek op dit adres aanwezig zijn:
Gray Line/Bohemia Departure Booth
Národní Trida 38
110 00 Praag

Praag Bij Nacht
Openingstijden
Dagelijks om 19.30 uur

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Metro Národní Trida

Zie op een kaart

Nederlandse
Ticmate.nl


In winkelwagen